Søg
Filter
Østers med ponzu minognette
Bookmark
24 af 44

Østers med ponzu minognette

Østers med ponzu minognette

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 8 østers

PONZU MINOGNETTE

  • 4 spsk. rødvinseddike
  • 4 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. sesamolie
  • 1 spsk. finthakket skalotteløg
  • 1 spsk. finthakkede forårsløgtoppe
  • 1 tsk. sesamfrø

Forberedelse

Åbn østerserne, løsn dem fra skallen og læg skallerne enten på salt eller is, hvis de skal stå lidt tid inden servering.

Rør rødvinseddike, ponzu, sukker og sesamolie sammen. Tilsæt finthakket løg, forårsløg og sesamfrø og lad det trække lidt tid. Server de rå østers med ponzu minognette og evt. et dryp TABASCO® Pepper Sauce.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 8 østers

PONZU MINOGNETTE

  • 4 spsk. rødvinseddike
  • 4 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. sesamolie
  • 1 spsk. finthakket skalotteløg
  • 1 spsk. finthakkede forårsløgtoppe
  • 1 tsk. sesamfrø