
27 af 45
Østers med ponzu minognette

Ingredienser for 4 portion(er)
- 8 østers
PONZU MINOGNETTE
- 4 spsk. rødvinseddike
- 4 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. sesamolie
- 1 spsk. finthakket skalotteløg
- 1 spsk. finthakkede forårsløgtoppe
- 1 tsk. sesamfrø
Forberedelse
Åbn østerserne, løsn dem fra skallen og læg skallerne enten på salt eller is, hvis de skal stå lidt tid inden servering.
Rør rødvinseddike, ponzu, sukker og sesamolie sammen. Tilsæt finthakket løg, forårsløg og sesamfrø og lad det trække lidt tid. Server de rå østers med ponzu minognette og evt. et dryp TABASCO® Pepper Sauce.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 8 østers
PONZU MINOGNETTE
- 4 spsk. rødvinseddike
- 4 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. sesamolie
- 1 spsk. finthakket skalotteløg
- 1 spsk. finthakkede forårsløgtoppe
- 1 tsk. sesamfrø