Østers med ponzu minognette

Ingredienser

4 Portioner
8 
østers

Ponzu Minognette:

4 spsk.
rødvinseddike
1 tsk.
sukker
1 tsk.
sesamolie
1 spsk.
finthakket skalotteløg
1 spsk.
finthakkede forårsløgtoppe
1 tsk.
sesamfrø

Fremgangsmåde

Step 1

Åbn østerserne, løsn dem fra skallen og læg skallerne enten på salt eller is, hvis de skal stå lidt tid inden servering.

Step 2

Rør rødvinseddike, ponzu, sukker og sesamolie sammen. Tilsæt finthakket løg, forårsløg og sesamfrø og lad det trække lidt tid. Server de rå østers med ponzu minognette og evt. et dryp TABASCO® Pepper Sauce.

Opskrifts-ID: 894

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Åbn østerserne, løsn dem fra skallen og læg skallerne enten på salt eller is, hvis de skal stå lidt tid inden servering.

Rør rødvinseddike, ponzu, sukker og sesamolie sammen. Tilsæt finthakket løg, forårsløg og sesamfrø og lad det trække lidt tid. Server de rå østers med ponzu minognette og evt. et dryp TABASCO® Pepper Sauce.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.