No-tuna-salat

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
1 
dåse kikærter
1 
lille rødløg
 ½ 
rød peberfrugt
2 spsk.
tahin (sesampasta)
2 spsk.
kapers
1 spsk.
røget paprikapulver
2 spsk.
fintsnittet purløg
Næringsindhold: 650 kJ  /  155 kcal
5,9 g Fedt
7,4 g Protein
15,7 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl kikærterne, og lad dem dryppe af. Skær løget i halve. Skyl peberfrugten, og fjern toppen og kernerne. Skær begge dele i fine tern.

Step 2

Mos kikærterne med en gaffel, og bland dem med løg, peberfrugt, tahin og kapers. Krydr med sojasauce, paprikapulver og 1 spsk. purløg.

Step 3

Pynt no-tuna-salaten med resten af purløget, og server den med toastbrød, tomater og løgringe som tilbehør efter smag og behag.

Opskrifts-ID: 229

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl kikærterne, og lad dem dryppe af. Skær løget i halve. Skyl peberfrugten, og fjern toppen og kernerne. Skær begge dele i fine tern.

Mos kikærterne med en gaffel, og bland dem med løg, peberfrugt, tahin og kapers. Krydr med sojasauce, paprikapulver og 1 spsk. purløg.

Pynt no-tuna-salaten med resten af purløget, og server den med toastbrød, tomater og løgringe som tilbehør efter smag og behag.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.