Søg
Filter
Nemme svinekoteletter med asiatisk ingefærsauce
Bookmark
60 af 521

Nemme svinekoteletter med asiatisk ingefærsauce

Saftige stegte svinekoteletter i en asiatisk marinade med mirin, sojasauce, sake og ingefær.

Nemme svinekoteletter med asiatisk ingefærsauce
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 60 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1593 kJ / 380 kcal
Fedt: 22,0 g
Protein: 31,7 g
Kulhydrat: 10,6 g

Ingredienser for 4 portion(er)

4 spsk. Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i Mirin-stil 

4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce

1 spsk. revet ingefær

4 spsk. sake (eller hvidvin)

600 g (4 skiver af 150 g hver) svinekamskoteletter 

Olie til stegning

Til pynten

4 grønne asparges 

4 forårsløg

 

Forberedelse

  1. Kom mirin, sojasauce, revet ingefær og sake sammen med kødet i en frysepose og lad kødet marinere i ca. 1 time ved stuetemperatur.
  2. Skyl og blanchèr de grønne asparges og forårsløg.
  3. Tag kødstykkerne op af marinaden og dup dem tørre. Stil marinaden til side. 
  4. Læg de marinerede koteletter i en opvarmet pande med lidt olie og steg dem i ca. 3 minutter ved middelvarme. Når den ene side er godt karamelliseret, vendes den og steges i yderligere 3 minutter. Tilsæt nu marinaden ved svag varme, og varm den op eller lad den reducere sammen med kødet i 2 minutter. Når saucen er reduceret og skinnende, anrettes koteletterne med grøntsagerne og serveres.

 

Tips:

  • Servèr koteletterne med grøntsager efter årstiden (f.eks. kogte asparges).
  • Før marinaden kommes i gryden, tages gryden af varmen i 1 minut for at undgå, at marinaden reduceres for hurtigt. Tilsæt derefter marinaden til gryden, og varm den langsomt op ved svag varme sammen med kødet.
  • Andet godt tilbehør: porre, ingefær, æble, cherrytomater
  • Ris er et godt tilbehør.
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 60 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1593 kJ / 380 kcal
Fedt: 22,0 g
Protein: 31,7 g
Kulhydrat: 10,6 g

Ingredienser for 4 portion(er)

4 spsk. Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i Mirin-stil 

4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce

1 spsk. revet ingefær

4 spsk. sake (eller hvidvin)

600 g (4 skiver af 150 g hver) svinekamskoteletter 

Olie til stegning

Til pynten

4 grønne asparges 

4 forårsløg