Nemme oste quesadillas med champignon

Samlet tid 35 min.
10 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

De ultimative Tex-Mex-ristede tortilla-sandwiches! Disse vegetariske quesadillas er fyldt med sauterede champignon, peberfrugter, ost og løg og er bagt, indtil de er sprøde udenpå og smeltede i midten. Serveres varme fra ovnen, skåret i trekanter.

Ingredienser

2 Portioner
125 g
champignon
1 
løg
1 
rød peberfrugt
1 
fed hvidløg
1 spsk.
olivenolie
80 g
babyspinatblade
Paprikapulver, hot
 ½ tsk.
frisk eller tørret timian, gnedet
100 g
revet ost (2 slags er bedst, f.eks. mozzarella, cheddar osv.)
2 
store tortillas/pandekager
Næringsindhold: 1917 kJ  /  440 kcal
23,7 g Fedt
19,8 g Protein
36,2 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær champignonerne i skiver. Løget og peberfrugten skæres i fine tern, og hvidløget hakkes fint. Steg champignonerne sammen med løgte og peberfrugten i den opvarmede olie i ca. 5 minutter. Tilsæt spinat, lad den falde til kortvarigt og smag fyldet til med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce, paprikapulver og timian. Bland osten i.

Step 2

Forvarm ovnen op til 200 °C varme (180 °C varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel grøntsags-ostfyldet på den ene halvdel af tortillaerne, læg den resterende tortillahalvdel ovenpå, tryk lidt ned og halvér tortillaerne. Læg tortillastykkerne side om side på den forberedte bageplade, og bag dem i den forvarmede ovn i 5-8 minutter, indtil osten er smeltet.

Tip:

Der kan varieres med forskellige ostetyper, f.eks. kan du bruge alle former for oste, der er tilovers.

Serveres med guacamole eller salsa til at dyppe i.

Opskrifts-ID: 1056

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær champignonerne i skiver. Løget og peberfrugten skæres i fine tern, og hvidløget hakkes fint. Steg champignonerne sammen med løgte og peberfrugten i den opvarmede olie i ca. 5 minutter. Tilsæt spinat, lad den falde til kortvarigt og smag fyldet til med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce, paprikapulver og timian. Bland osten i.

Forvarm ovnen op til 200 °C varme (180 °C varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel grøntsags-ostfyldet på den ene halvdel af tortillaerne, læg den resterende tortillahalvdel ovenpå, tryk lidt ned og halvér tortillaerne. Læg tortillastykkerne side om side på den forberedte bageplade, og bag dem i den forvarmede ovn i 5-8 minutter, indtil osten er smeltet.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.