
Nemme oste quesadillas med champignon
De ultimative Tex-Mex-ristede tortilla-sandwiches! Disse vegetariske quesadillas er fyldt med sauterede champignon, peberfrugter, ost og løg og er bagt, indtil de er sprøde udenpå og smeltede i midten. Serveres varme fra ovnen, skåret i trekanter.

Ingredienser for 2 portion(er)
125 g champignon
1 løg
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
80 g babyspinatblade
2- 3 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon
paprikapulver, hot
½ tsk. frisk eller tørret timian, gnedet
100 g revet ost (2 slags er bedst, f.eks. mozzarella, cheddar osv.)
2 store tortillas/pandekager
Forberedelse
- Skær champignonerne i skiver. Løget og peberfrugten skæres i fine tern, og hvidløget hakkes fint. Steg champignonerne sammen med løgte og peberfrugten i den opvarmede olie i ca. 5 minutter. Tilsæt spinat, lad den falde til kortvarigt og smag fyldet til med Kikkoman ponzu lemon, paprikapulver og timian. Bland osten i.
- Forvarm ovnen op til 200 °C varme (180 °C varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel grøntsags-ostfyldet på den ene halvdel af tortillaerne, læg den resterende tortillahalvdel ovenpå, tryk lidt ned og halvér tortillaerne. Læg tortillastykkerne side om side på den forberedte bageplade, og bag dem i den forvarmede ovn i 5-8 minutter, indtil osten er smeltet.
Tips:
- Der kan varieres med forskellige ostetyper, f.eks. kan du bruge alle former for oste, der er tilovers.
- Serveres med guacamole eller salsa til at dyppe i.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 2 portion(er)
125 g champignon
1 løg
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
80 g babyspinatblade
2- 3 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon
paprikapulver, hot
½ tsk. frisk eller tørret timian, gnedet
100 g revet ost (2 slags er bedst, f.eks. mozzarella, cheddar osv.)
2 store tortillas/pandekager