Søg
Filter
Nemme oste quesadillas med champignon
Bookmark
16 af 45

Nemme oste quesadillas med champignon

De ultimative Tex-Mex-ristede tortilla-sandwiches! Disse vegetariske quesadillas er fyldt med sauterede champignon, peberfrugter, ost og løg og er bagt, indtil de er sprøde udenpå og smeltede i midten. Serveres varme fra ovnen, skåret i trekanter.

Nemme oste quesadillas med champignon
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1917 kJ / 440 kcal
Fedt: 23,7 g
Protein: 19,8 g
Kulhydrat: 36,2 g

Ingredienser for 2 portion(er)

125 g champignon
1 løg
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
80 g babyspinatblade
2- 3 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon
paprikapulver, hot
½ tsk. frisk eller tørret timian, gnedet
100 g revet ost (2 slags er bedst, f.eks. mozzarella, cheddar osv.)
2 store tortillas/pandekager

Forberedelse

  1. Skær champignonerne i skiver. Løget og peberfrugten skæres i fine tern, og hvidløget hakkes fint. Steg champignonerne sammen med løgte og peberfrugten i den opvarmede olie i ca. 5 minutter. Tilsæt spinat, lad den falde til kortvarigt og smag fyldet til med Kikkoman ponzu lemon, paprikapulver og timian. Bland osten i.
  2. Forvarm ovnen op til 200 °C varme (180 °C varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel grøntsags-ostfyldet på den ene halvdel af tortillaerne, læg den resterende tortillahalvdel ovenpå, tryk lidt ned og halvér tortillaerne. Læg tortillastykkerne side om side på den forberedte bageplade, og bag dem i den forvarmede ovn i 5-8 minutter, indtil osten er smeltet.

Tips:

  • Der kan varieres med forskellige ostetyper, f.eks. kan du bruge alle former for oste, der er tilovers.
  • Serveres med guacamole eller salsa til at dyppe i.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1917 kJ / 440 kcal
Fedt: 23,7 g
Protein: 19,8 g
Kulhydrat: 36,2 g

Ingredienser for 2 portion(er)

125 g champignon
1 løg
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
80 g babyspinatblade
2- 3 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon
paprikapulver, hot
½ tsk. frisk eller tørret timian, gnedet
100 g revet ost (2 slags er bedst, f.eks. mozzarella, cheddar osv.)
2 store tortillas/pandekager