Nem suppe med søde kartofler og gulerødder

Samlet tid 40 min.
10 min. Arbejdstid
30 min. Tilberedningstid

Blød og cremet suppe af søde kartofler, gulerødder og løg, gjort luftigere med piskefløde og krydret med Kikkoman mirin og friske urter.

Ingredienser

4 Portioner
300 g
søde kartofler
300 g
gulerødder
1 
lille løg
1 tsk.
smør
750 ml
bouillon
 ¼ bundt
persille
 ¼ bundt
purløg
100 g
fløde
Friskkværnet peber
Næringsindhold: 957 kJ  /  229 kcal
9,1 g Fedt
4,1 g Protein
33,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skræl og skyl de søde kartofler og gulerødder og skær dem i stykker. Skræl løget og skær det i tern.

Step 2

Varm smørret op i en gryde, tilsæt de søde kartofler, gulerødderne og løg, og lad dem sautere i ca. 5 minutter.

Step 3

Hæld bouillon i, bring det hele i kog og kog tildækket i 20-25 minutter. 

Step 4

Skyl krydderurterne, dup dem tørre, hak dem fint eller skær dem i ruller. Pisk fløden let op. 

Step 5

Purèr suppen, og smag den til med Kikkoman Sojasauce og peber. Tilsæt den piskede fløde og halvdelen af urterne, smag til med Kikkoman Krydderi i Mirin-stil og fyld op i suppeskåle eller tallerkener.

Step 6

Drys med de resterende krydderurter og servèr. 

Tip:

 

Serveres med ristede skiver flûte og ost ovenpå.

Smag suppen til med frisk ingefær. 

Krydr med chiliflager.

 

Opskrifts-ID: 1035

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skræl og skyl de søde kartofler og gulerødder og skær dem i stykker. Skræl løget og skær det i tern.

Varm smørret op i en gryde, tilsæt de søde kartofler, gulerødderne og løg, og lad dem sautere i ca. 5 minutter.

Hæld bouillon i, bring det hele i kog og kog tildækket i 20-25 minutter. 

Skyl krydderurterne, dup dem tørre, hak dem fint eller skær dem i ruller. Pisk fløden let op. 

Purèr suppen, og smag den til med Kikkoman Sojasauce og peber. Tilsæt den piskede fløde og halvdelen af urterne, smag til med Kikkoman Krydderi i Mirin-stil og fyld op i suppeskåle eller tallerkener.

Drys med de resterende krydderurter og servèr. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.