
21 af 45
Nem stegt polenta med ost
Enkelt. Og lige så god, som før, hver gang du laver den. Polenta er nem at tilberede og passer til mange yndlingsretter som tilbehør.
Naturligt brygget sojasauce
Hovedretter
Vegetarisk
Snack
Yuletide
Efterår
Vinter
Forberedelsestid < 20 min

Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
915 kJ / 219 kcal
Fedt:
8,9 g
Protein:
6,0 g
Kulhydrat:
28,3 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 500 ml vand
- 150 g polenta
- 3 spsk. Kikkoman sojasauce
- En knivspids sukker
- en knivspids stødt muskatnød
- En knivspids sort peber
- 25 ml olivenolie
- 30 g revet parmesanost
Forberedelse
- Sæt vandet over og bring det i kog. Smag til med sukker og Kikkoman sojasauce.
- Når vandet koger, tilsættes polentaen under konstant omrøring. Sænk nu varmen og lad polentaen simre i ca. 10 minutter under fortsat omrøring.
- Smag derefter til med olivenolie, parmesanost, peber og muskatnød. Hæld polentaen i en lille springform og lad den køle af. Når den er afkølet, portionsanrettes den og sauteres på en pande med lidt olie på.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
915 kJ / 219 kcal
Fedt:
8,9 g
Protein:
6,0 g
Kulhydrat:
28,3 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 500 ml vand
- 150 g polenta
- 3 spsk. Kikkoman sojasauce
- En knivspids sukker
- en knivspids stødt muskatnød
- En knivspids sort peber
- 25 ml olivenolie
- 30 g revet parmesanost