Søg
Filter
Nem stegt polenta med ost
Bookmark
21 af 45

Nem stegt polenta med ost

Enkelt. Og lige så god, som før, hver gang du laver den. Polenta er nem at tilberede og passer til mange yndlingsretter som tilbehør.

Nem stegt polenta med ost
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 915 kJ / 219 kcal
Fedt: 8,9 g
Protein: 6,0 g
Kulhydrat: 28,3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 500 ml vand
  • 150 g polenta
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce 
  • En knivspids sukker 
  • en knivspids stødt muskatnød
  • En knivspids sort peber
  • 25 ml olivenolie
  • 30 g revet parmesanost

 

Forberedelse

  1. Sæt vandet over og bring det i kog. Smag til med sukker og Kikkoman sojasauce.
  2. Når vandet koger, tilsættes polentaen under konstant omrøring. Sænk nu varmen og lad polentaen simre i ca. 10 minutter under fortsat omrøring. 
  3. Smag derefter til med olivenolie, parmesanost, peber og muskatnød. Hæld polentaen i en lille springform og lad den køle af. Når den er afkølet, portionsanrettes den og sauteres på en pande med lidt olie på.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 915 kJ / 219 kcal
Fedt: 8,9 g
Protein: 6,0 g
Kulhydrat: 28,3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 500 ml vand
  • 150 g polenta
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce 
  • En knivspids sukker 
  • en knivspids stødt muskatnød
  • En knivspids sort peber
  • 25 ml olivenolie
  • 30 g revet parmesanost