Nem honningglaseret skinke

Samlet tid 70 min.
10 min. Arbejdstid
60 min. Tilberedningstid

Krydret og velduftende - det er en sand drømmekombination. Denne honningglaserede skinke med sin sød-salte marinade er også utrolig nem at tilberede.

Ingredienser

4 Portioner
700 g
mildt saltet skinke med skind
150 g
honning
60 g
smør
15 
nelliker
Næringsindhold: 1873 kJ  /  448 kcal
21,2 g Fedt
35,8 g Protein
30,4 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Forvarm ovnen til 165 °C. 

Step 2

Rids det øverste lag af skinken i et diamantmønster, og læg skinken i et ovnfast fad. Stik nellikerne ind i den ridsede skinke.

Step 3

Smelt smørret og bland det sammen med honning og Kikkoman sojasauce.

Step 4

Bag skinken i ca. 35 minutter, mens du smører marinaden på et par gange undervejs.

Step 5

Til sidst skrues ovnen op til 200 °C  for at give skinken lidt mere farve. 

Opskrifts-ID: 1069

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Forvarm ovnen til 165 °C. 

Rids det øverste lag af skinken i et diamantmønster, og læg skinken i et ovnfast fad. Stik nellikerne ind i den ridsede skinke.

Smelt smørret og bland det sammen med honning og Kikkoman sojasauce.

Bag skinken i ca. 35 minutter, mens du smører marinaden på et par gange undervejs.

Til sidst skrues ovnen op til 200 °C  for at give skinken lidt mere farve. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.