
Nem honningglaseret skinke
Krydret og velduftende - det er en sand drømmekombination. Denne honningglaserede skinke med sin sød-salte marinade er også utrolig nem at tilberede.

Ingredienser for 4 portion(er)
- ca. 700 g mildt saltet skinke med skind
- 150 g honning
- 60 g smør
- 3 spsk. Kikkoman sojasauce
- 15 nelliker
Forberedelse
- Forvarm ovnen til 165 °C.
- Rids det øverste lag af skinken i et diamantmønster, og læg skinken i et ovnfast fad. Stik nellikerne ind i den ridsede skinke.
- Smelt smørret og bland det sammen med honning og Kikkoman sojasauce.
- Bag skinken i ca. 35 minutter, mens du smører marinaden på et par gange undervejs.
- Til sidst skrues ovnen op til 200 °C for at give skinken lidt mere farve.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- ca. 700 g mildt saltet skinke med skind
- 150 g honning
- 60 g smør
- 3 spsk. Kikkoman sojasauce
- 15 nelliker