Nem honningglaseret skinke
Søg
Filter
Nem honningglaseret skinke
Bookmark
18 af 180

Nem honningglaseret skinke

Krydret og velduftende - det er en sand drømmekombination. Denne honningglaserede skinke med sin sød-salte marinade er også utrolig nem at tilberede.

Nem honningglaseret skinke
Samlet tid 70 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1873 kJ / 448 kcal
Fedt: 21,2 g
Protein: 35,8 g
Kulhydrat: 30,4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • ca. 700 g mildt saltet skinke med skind 
  • 150 g honning 
  • 60 g smør 
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce 
  • 15 nelliker 

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 165 °C. 
  2. Rids det øverste lag af skinken i et diamantmønster, og læg skinken i et ovnfast fad. Stik nellikerne ind i den ridsede skinke.
  3. Smelt smørret og bland det sammen med honning og Kikkoman sojasauce.
  4. Bag skinken i ca. 35 minutter, mens du smører marinaden på et par gange undervejs.
  5. Til sidst skrues ovnen op til 200 °C  for at give skinken lidt mere farve. 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 70 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1873 kJ / 448 kcal
Fedt: 21,2 g
Protein: 35,8 g
Kulhydrat: 30,4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • ca. 700 g mildt saltet skinke med skind 
  • 150 g honning 
  • 60 g smør 
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce 
  • 15 nelliker