Nem gulerodssuppe med koriander, burrata og mandler
Søg
Filter
Nem gulerodssuppe med koriander, burrata og mandler
Bookmark
50 af 521

Nem gulerodssuppe med koriander, burrata og mandler

En lækker, cremet gulerods- og koriandersuppe opskrift, der er klar på kun 30 minutter. Burrata og mandel-toppingen giver et strejf af luksus, hvilket gør den ideel som forret til et middagsselskab. Velegnet til vegetarer.

Nem gulerodssuppe med koriander, burrata og mandler
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 5 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1895 kJ / 453 kcal
Fedt: 37,4 g
Protein: 13,3 g
Kulhydrat: 16,6 g

Ingredienser for 2 portion(er)

• 400 g gulerødder
• 30 g smør
• 1 fed hvidløg
• 1/2 tsk. korianderfrø
• 1/2 tsk. chiliflager
• 600 g grøntsagsbouillon
• 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 

Servér med:
• 100 g burrata
• 2 spsk. mandelflager 
• Frisk persille 
• 1 tsk. olivenolie 
• Friskkværnet peber
 

Forberedelse

  1. Svits gulerødsskiverne i smør i en gryde sammen med hakket hvidløg og krydderier. Efter 5 minutter hældes bouillonen over, der smages til med Kikkoman naturligt brygget sojasauce og suppen koges nu i 20 minutter.
  2. Blend suppen, til den er jævn, og drys med frisk persille.
  3. Rist mandlerne på en tør pande.
  4. Servér suppen med burrata, drys mandler, peber og persille over og dryp med olivenolie

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 5 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1895 kJ / 453 kcal
Fedt: 37,4 g
Protein: 13,3 g
Kulhydrat: 16,6 g

Ingredienser for 2 portion(er)

• 400 g gulerødder
• 30 g smør
• 1 fed hvidløg
• 1/2 tsk. korianderfrø
• 1/2 tsk. chiliflager
• 600 g grøntsagsbouillon
• 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 

Servér med:
• 100 g burrata
• 2 spsk. mandelflager 
• Frisk persille 
• 1 tsk. olivenolie 
• Friskkværnet peber