Nem æble-mochi

Samlet tid 20 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner

Til fyldet:

10 g
usaltet smør
1 
æble (Granny Smith), skåret i terninger af 3 cm
20 g
rørsukker

Til mochi-dejen:

50 g
klisterrismel
50 g
sukker
75 g
vand
Majsmel til udrulningen (eller kartoffelmel)

Til pynten:

Mynteblade
Næringsindhold: 748 kJ  /  178 kcal
2,6 g Fedt
1,1 g Protein
37,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Til fyldet:

Smelt smørret i en pande.

Step 2

Tilsæt æbleterningerne, og steg dem, indtil de er gyldne.

Step 3

Tilsæt sukker og karameliserede æbler. Steg i Kikkoman sojasauce.

Step 4

Sæt fyldet i køleskabet.

Step 5

Til mochi-dejen:

Hæld klisterrismel og sukker i en varmebestandig skål, bland ingredienserne sammen, og tilsæt vand lidt efter lidt, indtil der dannes en tyk dej.

Step 6

Sæt dejen i mikrobølgeovnen i 2 minutter (640 watt), rør rundt, og opvarm igen i 1 minut.

Step 7

Spred majsmel på arbejdsfladen, hæld mochi-dejen ud på den, rul dejen ud til en 2-3 mm tynd plade med rigeligt majsmel, og lad den afkøle. Skær 2-4 cirkelrunde plader ud ved hjælp af en udstikkerring (ca. 7 cm).

Step 8

Placér en portion af de tilberedte æbleterninger på hver dejplade, fold dejen ind over, tryk godt ned, og vend den.

Step 9

Arrangér dem på tallerkener, og servér dem med mynteblade.

Tip:

Smager fantastisk sammen med vaniljeis.

Opskrifts-ID: 947

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Til fyldet:

Smelt smørret i en pande.

Tilsæt æbleterningerne, og steg dem, indtil de er gyldne.

Tilsæt sukker og karameliserede æbler. Steg i Kikkoman sojasauce.

Sæt fyldet i køleskabet.

Til mochi-dejen:

Hæld klisterrismel og sukker i en varmebestandig skål, bland ingredienserne sammen, og tilsæt vand lidt efter lidt, indtil der dannes en tyk dej.

Sæt dejen i mikrobølgeovnen i 2 minutter (640 watt), rør rundt, og opvarm igen i 1 minut.

Spred majsmel på arbejdsfladen, hæld mochi-dejen ud på den, rul dejen ud til en 2-3 mm tynd plade med rigeligt majsmel, og lad den afkøle. Skær 2-4 cirkelrunde plader ud ved hjælp af en udstikkerring (ca. 7 cm).

Placér en portion af de tilberedte æbleterninger på hver dejplade, fold dejen ind over, tryk godt ned, og vend den.

Arrangér dem på tallerkener, og servér dem med mynteblade.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07
08
09

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.