Muslinger i vin-sojasauce
Søg
Filter
Muslinger i vin-sojasauce
Bookmark
3 af 390

Muslinger i vin-sojasauce

Muslinger i vin-sojasauce
Ernæringsfakta (pr. portion) 386 kJ / 92 kcal
Fedt: 6.8 g
Protein: 3.3 g
Kulhydrat: 2.1 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Forberedelse

Skær squashen og peberfrugterne i tern. Svits grøntsagerne let i smør. Kom hvidvin, Kikkoman naturligt brygget sojasauce og smør i en gryde, og lad blandingen koge op. Tilsæt muslingerne, og kog dem op ved stærk varme under låg. Sæt en del af fonden til at simre. Hold muslingerne varme.

Smag fonden til med Kikkoman sojasauce, og tilsæt de let svitsede grøntsager. Skil muslingerne ad, og smid den tomme halvdel af skallen væk. Anret muslingerne i den anden halvdel af skallen, og fordel fonden og grøntsagerne ovenpå. Pynt med friske krydderurter.

Brugte produkter i denne opskrift

Ernæringsfakta (pr. portion) 386 kJ / 92 kcal
Fedt: 6.8 g
Protein: 3.3 g
Kulhydrat: 2.1 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.