Morgenmads æggemuffins med grøntsager

Samlet tid 40 min.
15 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

Disse nemme æggemuffins er perfekte til en afslappet brunch, og er gode til at få børn til at spise grøntsager.

Ingredienser

2 Portioner
4 
æg
1 spsk.
tyk græsk yoghurt
2 spsk.
speltmel
 ¼ tsk.
bagepulver
1 spsk.
hakket purløg
100 g
squash
100 g
peberfrugt

Til servering:

4 skive
skiver fuldkornsbrød
50 g
rucola
Næringsindhold: 1945 kJ  /  465 kcal
27,9 g Fedt
26,5 g Protein
49 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Tænd ovnen på 180 grader.

Step 2

Pisk æggene med yoghurt, mel, bagepulver og Kikkoman Sojasauce. Tilføj purløg og de hakkede grøntsager og bland alt godt sammen. Hæld blandingen ned i muffinsforme, der er smurt med Kikkoman ristet sesamolie, og bag dem i ca. 25 minutter. 

Step 3

Server dem varme med brød og rucola. Kikkoman Sojasauce og Kikkoman Kimchi Chilisauce kan dryppes henover efter smag og behag.

Opskrifts-ID: 1100

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Tænd ovnen på 180 grader.

Pisk æggene med yoghurt, mel, bagepulver og Kikkoman Sojasauce. Tilføj purløg og de hakkede grøntsager og bland alt godt sammen. Hæld blandingen ned i muffinsforme, der er smurt med Kikkoman ristet sesamolie, og bag dem i ca. 25 minutter. 

Server dem varme med brød og rucola. Kikkoman Sojasauce og Kikkoman Kimchi Chilisauce kan dryppes henover efter smag og behag.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.