Søg
Filter
Mini-rejepandekager
Bookmark
45 af 148

Mini-rejepandekager

Mini-rejepandekager
Ernæringsfakta (pr. portion) 538 kJ / 129 kcal
Fedt: 9 g
Protein: 7.5 g
Kulhydrat: 4.2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 noriplade (tørret tang)
  • 200 g tigerrejer (White Tiger, frosne eller friske)
  • 40 g løg
  • kartoffelmel eller majsstivelse
  • vegetabilsk fedt til friturestegning
  • Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
  • mayonnaise
  • stødt shichimi (7 krydderier) eller chili

Forberedelse

Skær noripladen ud i stykker på 6 x 4 cm. Pil tigerrejerne, og fjern tarmen. Skær rejerne i grove stykker, og blend dem til en surimi-fars.

Pil løgene, hak dem fint, og drys dem med kartoffelmel eller majsstivelse. Kom løgene i en skål, tilsæt surimi-farsen, og rør det hele godt sammen. Form blandingen til små pandekager (à ca. 20 g). Vikl et stykke noriplade om hver pandekage. Panér med kartoffelmel/majsstivelse, og fritér pandekagerne ved 170° C.

Server rejepandekagerne varme med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning, mayonnaise og shichimi.

Brugte produkter i denne opskrift

Ernæringsfakta (pr. portion) 538 kJ / 129 kcal
Fedt: 9 g
Protein: 7.5 g
Kulhydrat: 4.2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 noriplade (tørret tang)
  • 200 g tigerrejer (White Tiger, frosne eller friske)
  • 40 g løg
  • kartoffelmel eller majsstivelse
  • vegetabilsk fedt til friturestegning
  • Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
  • mayonnaise
  • stødt shichimi (7 krydderier) eller chili