
20 af 45
Mexicansk majssalat / Esquites
Dette er en enkel og nem opskrift på en majssalat. Du kan tilføje lidt sorte bønner, hvis du har lyst til det. Majssalaten er lækkert tilbehør til tacos eller nachos.
Teriyaki marinade
Salater
Grøntsager
Mexicansk køkken
Vegetarisk
Snack
Sommer
Forberedelsestid < 20 min

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1893 kJ / 452 kcal
Fedt:
25,3 g
Protein:
16,1 g
Kulhydrat:
36,3 g
Ingredienser for 2 portion(er)
2 tsk. olie
2 majskolber eller 200 g optøet majs
2 forårsløg
1 frisk chilipeber
200 g kogte kidneybønner
25 g mayonnaise
1 tsk. røget chilipulver (chipotle)
1 lime
2 tsk. Kikkoman Teriyaki marinade
15 g frisk koriander
25 g revet, hård ost (fx parmesan)
Forberedelse
- Opvarm en pande med olie. Skær majskernerne fra kolben eller optø de frosne majs.
- Steg majsene indtil de tager en smule farve. Det tager ca. 4-5 minutter.
- Kom majsene i en skål og tilsæt finthakkede forårsløg og chili og bland også bønnerne i. Rør mayonnaise, chilipulver, limesaft og teriyaki marinade i.
Lige før servering tilføjes finthakket koriander og revet ost. Du kan pynte salaten med ekstra korianderblade.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1893 kJ / 452 kcal
Fedt:
25,3 g
Protein:
16,1 g
Kulhydrat:
36,3 g
Ingredienser for 2 portion(er)
2 tsk. olie
2 majskolber eller 200 g optøet majs
2 forårsløg
1 frisk chilipeber
200 g kogte kidneybønner
25 g mayonnaise
1 tsk. røget chilipulver (chipotle)
1 lime
2 tsk. Kikkoman Teriyaki marinade
15 g frisk koriander
25 g revet, hård ost (fx parmesan)