Søg
Filter
Mexicansk majssalat / Esquites
Bookmark
20 af 45

Mexicansk majssalat / Esquites

Dette er en enkel og nem opskrift på en majssalat. Du kan tilføje lidt sorte bønner, hvis du har lyst til det. Majssalaten er lækkert tilbehør til tacos eller nachos.

Mexicansk majssalat / Esquites
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1893 kJ / 452 kcal
Fedt: 25,3 g
Protein: 16,1 g
Kulhydrat: 36,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)

2 tsk. olie
2 majskolber eller 200 g optøet majs
2 forårsløg
1 frisk chilipeber
200 g kogte kidneybønner 
25 g mayonnaise
1 tsk. røget chilipulver (chipotle)
1 lime
2 tsk. Kikkoman Teriyaki marinade 
15 g frisk koriander
25 g revet, hård ost (fx parmesan)

Forberedelse

  1. Opvarm en pande med olie. Skær majskernerne fra kolben eller optø de frosne majs.
  2. Steg majsene indtil de tager en smule farve. Det tager ca. 4-5 minutter.
  3. Kom majsene i en skål og tilsæt finthakkede forårsløg og chili og bland også bønnerne i. Rør mayonnaise, chilipulver, limesaft og teriyaki marinade i. 
    Lige før servering tilføjes finthakket koriander og revet ost. Du kan pynte salaten med ekstra korianderblade.

 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1893 kJ / 452 kcal
Fedt: 25,3 g
Protein: 16,1 g
Kulhydrat: 36,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)

2 tsk. olie
2 majskolber eller 200 g optøet majs
2 forårsløg
1 frisk chilipeber
200 g kogte kidneybønner 
25 g mayonnaise
1 tsk. røget chilipulver (chipotle)
1 lime
2 tsk. Kikkoman Teriyaki marinade 
15 g frisk koriander
25 g revet, hård ost (fx parmesan)