Marineret kyllingebryst med varm perlecouscous og salat af butternutsquash, feta, urter og granatæble
Søg
Filter
Marineret kyllingebryst med varm perlecouscous og salat af butternutsquash, feta, urter og granatæble
Bookmark
18 af 153

Marineret kyllingebryst med varm perlecouscous og salat af butternutsquash, feta, urter og granatæble

Marineret kyllingebryst med varm perlecouscous og salat af butternutsquash, feta, urter og granatæble
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2580 kJ / 616 kcal
Fedt: 19 g
Protein: 41 g
Kulhydrat: 70 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Marineret kylling

Bagt butternutsquash

  • 800 g butternutsquash, skrællet, udkernet og skåret i tern
  • 50 g olivenolie
  • 8 g salt

Garniture

  • 85 g granatæblekerner
  • 80 g feta i mindre stykker
  • 50 g forårsløg, snittet i fine skiver
  • 20 g koriander, hakket
  • 200 g perlecouscous

Forberedelse

Rør Ponzu Citrus Sojasauce, ingefær og hvidløg sammen. Læg kyllingebrysterne i marinaden, og lad dem marinere i mindst 10 minutter, dog helst i 30 minutter.

Varm ovnen op til 200 °C, Bland butternutsquashen med olie og salt, og bag den i ovnen i 15 minutter. Stil derefter også den marinerede kylling i ovnen, og lad begge dele bage videre i 15 minutter. Butternutsquashen skal være blød og karamelliseret, og kødet skal være gennemstegt. Forbered garnituren: Snit forårsløgene, hak korianderen, og skær fetaosten i mindre stykker.

Kog perlecouscoussen efter anvisningen på pakken eller i 10-12 minutter. Hæld vandet fra couscoussen, og bland den sammen med den bagte butternutsquash og garnituren. Anret kyllingen oven på couscoussen. Serveres straks.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2580 kJ / 616 kcal
Fedt: 19 g
Protein: 41 g
Kulhydrat: 70 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Marineret kylling

Bagt butternutsquash

  • 800 g butternutsquash, skrællet, udkernet og skåret i tern
  • 50 g olivenolie
  • 8 g salt

Garniture

  • 85 g granatæblekerner
  • 80 g feta i mindre stykker
  • 50 g forårsløg, snittet i fine skiver
  • 20 g koriander, hakket
  • 200 g perlecouscous