
Marineret kyllingebryst med varm perlecouscous og salat af butternutsquash, feta, urter og granatæble

Ingredienser for 4 portion(er)
Marineret kylling
- 500 g kyllingebryst
- 50 g Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 10 g frisk ingefær, fint revet
- 3 fed hvidløg, fint revet
Bagt butternutsquash
- 800 g butternutsquash, skrællet, udkernet og skåret i tern
- 50 g olivenolie
- 8 g salt
Garniture
- 85 g granatæblekerner
- 80 g feta i mindre stykker
- 50 g forårsløg, snittet i fine skiver
- 20 g koriander, hakket
- 200 g perlecouscous
Forberedelse
Rør Ponzu Citrus Sojasauce, ingefær og hvidløg sammen. Læg kyllingebrysterne i marinaden, og lad dem marinere i mindst 10 minutter, dog helst i 30 minutter.
Varm ovnen op til 200 °C, Bland butternutsquashen med olie og salt, og bag den i ovnen i 15 minutter. Stil derefter også den marinerede kylling i ovnen, og lad begge dele bage videre i 15 minutter. Butternutsquashen skal være blød og karamelliseret, og kødet skal være gennemstegt. Forbered garnituren: Snit forårsløgene, hak korianderen, og skær fetaosten i mindre stykker.
Kog perlecouscoussen efter anvisningen på pakken eller i 10-12 minutter. Hæld vandet fra couscoussen, og bland den sammen med den bagte butternutsquash og garnituren. Anret kyllingen oven på couscoussen. Serveres straks.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
Marineret kylling
- 500 g kyllingebryst
- 50 g Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 10 g frisk ingefær, fint revet
- 3 fed hvidløg, fint revet
Bagt butternutsquash
- 800 g butternutsquash, skrællet, udkernet og skåret i tern
- 50 g olivenolie
- 8 g salt
Garniture
- 85 g granatæblekerner
- 80 g feta i mindre stykker
- 50 g forårsløg, snittet i fine skiver
- 20 g koriander, hakket
- 200 g perlecouscous