Søg
Filter
Mango- og gulerodssalat
Bookmark
335 af 373

Mango- og gulerodssalat

En frisk og frugtagtig sommersalat med en pragtfuld vinaigrette med sojasauce fra Kikkoman, æblejuice og ahornsirup. Det perfekte tilbehør til grillmad.

Mango- og gulerodssalat
Samlet tid 10 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 625 kJ / 149 kcal
Fedt: 5.3 g
Protein: 3.6 g
Kulhydrat: 18.1 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 mango
  • 1 romainesalathoved (eller 2 baby-romainesalathoveder)
  • 2 gulerødder
  • 100 g spirer
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2-3 spsk. hvid balsamico
  • 1 dl æblejuice
  • 2-3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1-2 tsk. ahornsirup
  • Friskkværnet peber

Forberedelse

  1. Tilbered salaten ved at skrælle mangoen og skære frugtkødet fra stenen. Skær mangoen i tynde strimler. Snit salaten, vask den og tør den. Vask og skræl gulerødderne og skær dem derefter i tynde skræller med en skrællekniv. Vask spirerne om nødvendigt.
     
  2. Tilbered dressingen ved at blande 4 spsk. mangostrimler, olivenolie, vineddike, æblejuice, sojasauce og ahornsirup i en blender. Smag til med salt. Vend dressingen i salaten før servering.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 10 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 625 kJ / 149 kcal
Fedt: 5.3 g
Protein: 3.6 g
Kulhydrat: 18.1 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 mango
  • 1 romainesalathoved (eller 2 baby-romainesalathoveder)
  • 2 gulerødder
  • 100 g spirer
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2-3 spsk. hvid balsamico
  • 1 dl æblejuice
  • 2-3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1-2 tsk. ahornsirup
  • Friskkværnet peber