Søg
Filter
Måltidssalat med marinerede panko-rejer
Bookmark
23 af 44

Måltidssalat med marinerede panko-rejer

Måltidssalat med marinerede panko-rejer

Ingredienser for 4 portion(er)

PANKO-REJER

  • 200 g store ferske rejer
  • 1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce
  • 1 tsk. revet frisk ingefær
  • 1 fed revet hvidløg
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce
  • Saft af 1 lime
  • 1 dl hvedemel
  • 2 æg
  • 2 spsk. mælk
  • Ca. 75 g Kikkoman pankorasp
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 300 g tørrede hvedenudler
  • ¼ spidskål
  • 150 g blancherede edamamebønner
  • 2 avocado
  • 1 dl mayonnaise (fx kewpie mayonnaise)
  • 4 spsk. sriracha chilisauce
  • Friske mynteblade

Forberedelse

Rør sojasauce, limesaft, TABASCO® Pepper Sauce, ingefær og hvidløg sammen. Vend rejerne heri og lad dem trække i 15 minutter. Tag fat i rejernes haler og vend dem først hurtigt i mel, dernæst i æg sammenpisket med mælk og til sidst i pankorasp blandet med sesamfrø. Når alle rejerne er paneret steges de i 180 grader varm olie i 1-2 minutter og lægges på fedtsugende papir.

Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken og fordel de kogte nudler i bunden af 4 skåle. Læg fintsnittet spidskål, edamamebønner og avocadostykker på. Kom mayonnaise og chilisauce på toppen, læg rejerne på og pynt med frisk mynte og/eller koriander.

Ingredienser for 4 portion(er)

PANKO-REJER

  • 200 g store ferske rejer
  • 1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce
  • 1 tsk. revet frisk ingefær
  • 1 fed revet hvidløg
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce
  • Saft af 1 lime
  • 1 dl hvedemel
  • 2 æg
  • 2 spsk. mælk
  • Ca. 75 g Kikkoman pankorasp
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 300 g tørrede hvedenudler
  • ¼ spidskål
  • 150 g blancherede edamamebønner
  • 2 avocado
  • 1 dl mayonnaise (fx kewpie mayonnaise)
  • 4 spsk. sriracha chilisauce
  • Friske mynteblade