Lynstegt kylling med sojasauce, appelsin og ingefær

Samlet tid 25 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
2 spsk.
honning
1 tsk.
dijonsennep
3 spsk.
orange juice
1 tsk.
revet frisk ingefær
500 g
kyllingestrimler
3 spsk.
jordnødde- eller kokosolie
50 g
usaltede peanuts
1 
rød peberfrugt, uden kerner og skåret i strimler
100 g
tynde grønne asparges, skåret i ca. 2½ cm lange stykker
75 g
sukkerærter
Næringsindhold: 1655 kJ  /  395 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Rør sojasauce, honning, sennep, appelsinsaft og ingefær sammen i en skål. Hæld marinaden over kyllingestrimlerne og sørg for at marinaden dækker alt kødet. Dæk skålen med film og sæt i køleskabet for at marinere min. 20 minutter.

Step 2

Varm 1 spsk. olie i en wok og lynsteg peanuts i 15-20 sekunder til de er gyldne. Læg dem til side.

Step 3

Hæld 1 spsk. olie i wokken. Hæld marinaden fra kyllingestrimlerne og behold marinadenn. Lynsteg kyllingen ad to omgange ved høj varme indtil kødet har fået lidt farve. Tag kødet ud af panden og sæt til side.

Step 4

Hæld 1 spsk. olie i wokken og lynsteg peberfrugt, asparges og sukkerærter i ca. 3 minutter.

Step 5

Læg kyllingestrimlerne tilbage i wokken, hæld marinaden ved og varm igennem i ca. 1 minut, mens der røres.

Step 6

Server straks med peanuts drysset over.

Opskrifts-ID: 466

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rør sojasauce, honning, sennep, appelsinsaft og ingefær sammen i en skål. Hæld marinaden over kyllingestrimlerne og sørg for at marinaden dækker alt kødet. Dæk skålen med film og sæt i køleskabet for at marinere min. 20 minutter.

Varm 1 spsk. olie i en wok og lynsteg peanuts i 15-20 sekunder til de er gyldne. Læg dem til side.

Hæld 1 spsk. olie i wokken. Hæld marinaden fra kyllingestrimlerne og behold marinadenn. Lynsteg kyllingen ad to omgange ved høj varme indtil kødet har fået lidt farve. Tag kødet ud af panden og sæt til side.

Hæld 1 spsk. olie i wokken og lynsteg peberfrugt, asparges og sukkerærter i ca. 3 minutter.

Læg kyllingestrimlerne tilbage i wokken, hæld marinaden ved og varm igennem i ca. 1 minut, mens der røres.

Server straks med peanuts drysset over.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.