Søg
Filter
Lune belugalinser med honningkagekrydderi
Bookmark
16 af 44

Lune belugalinser med honningkagekrydderi

Lune belugalinser med honningkagekrydderi
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3411 kJ / 815 kcal
Fedt: 34.2 g
Protein: 45 g
Kulhydrat: 68.2 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • Saften af 1 citron
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1/4 rød chili
  • 6 spsk. Kikkoman Wok sauce
  • 1 bundt glatbladet persille
  • 8 mellemstore tigerrejer, pillet og renset for tarm
  • 200 g belugalinser
  • 500 ml grøntsagsbouillon
  • 1 gulerod
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 squash
  • 50 g cashewnødder
  • Olivenolie
  • Et nip honningkagekrydderi
  • Et drys peber
  • 4 lange træspyd

Forberedelse

  1. Marinade: Blend citronsaft, olivenolie, hvidløg, chili og Wok sauce med en stavblender. Skyl persillen, dup den tør, og hak den fint. Bland 1 spsk. af persillen godt sammen med rejerne og marinaden i en skål, og lad det hele trække i køleskabet.
  2. Kog linserne i bouillonen i ca. 20 minutter ved lav varme. Mens linserne koger: Skyl og rens grøntsagerne, og snit dem i fine tern.
  3. Svits grøntsagerne og cashewnødderne på en pande med olivenolie. Tilsæt linserne og resten af bouillonen, og lad det hele koge op et kort øjeblik. Smag til med et nip honningkagekrydderi, peber og Wok sauce. Til sidst tilsættes resten af persillen.
  4. Sæt rejerne på lange træspyd, og svits dem kort på en pande sammen med marinaden. Lad dem derefter trække langsomt ved jævn temperatur, til de er tilpas møre, og server dem sammen med linserne.
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3411 kJ / 815 kcal
Fedt: 34.2 g
Protein: 45 g
Kulhydrat: 68.2 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • Saften af 1 citron
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1/4 rød chili
  • 6 spsk. Kikkoman Wok sauce
  • 1 bundt glatbladet persille
  • 8 mellemstore tigerrejer, pillet og renset for tarm
  • 200 g belugalinser
  • 500 ml grøntsagsbouillon
  • 1 gulerod
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 squash
  • 50 g cashewnødder
  • Olivenolie
  • Et nip honningkagekrydderi
  • Et drys peber
  • 4 lange træspyd