Søg
Filter
Leverpaté
Bookmark
67 af 153

Leverpaté

Tilberedningstid: 40 min.
Brændværdi (pr. Portion): 1047 kJ / 250 kcal

Ingredienser for 10 portioner

  • 600 g kyllingelever
  • Salt
  • 100 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 100 ml sake (eller hvidvin)
  • 50 g sukker
  • 1 lille stykke ingefær
  • 20 ml jordnøddeolie
  • 20 g grønne peberkorn, groft hakket
  • 100 g baby-rucola
  • 3 figner
  • 1 tyndt flute
  • Ca. 30 g reven parmesan

Forberedelse

Skær leveren i mindre stykker, gnid den med salt, skyl den under rindende vand og lad den dryppe godt af. Kom sojasauce, sake, sukker og 160 ml vand i en gryde og lad det koge op. Skræl ingefæren og skær den i små stykker. Kom leveren og ingefæren i gryden og lad det hele småkoge i 10-15 minutter ved jævn varme.

Lad leveren køle lidt af og blend den derefter fint sammen med olien og 3 spsk. af kogelagen. Rør peberkornene i. Skyl rucolasalaten og fignerne godt og skær fignerne i både.

Skær fluten i skiver og smør et lag paté på hver skive. Pynt med rucolasalat og figner og drys med parmesanost.

Ingredienser for 10 portioner

  • 600 g kyllingelever
  • Salt
  • 100 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 100 ml sake (eller hvidvin)
  • 50 g sukker
  • 1 lille stykke ingefær
  • 20 ml jordnøddeolie
  • 20 g grønne peberkorn, groft hakket
  • 100 g baby-rucola
  • 3 figner
  • 1 tyndt flute
  • Ca. 30 g reven parmesan