
Lammekrone med glaserede gulerødder

Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 lammekroner (uden ben)
- 1 spsk. stødt kommen
- 600 g gulerødder
- 8 forårsløg
- 100 g ærter
- 1 spsk. honning
- 3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 4 stilke mynte
- peber
- 1 spsk. hel kommen
Forberedelse
Varm ovnen op til 180 grader. Vend lammekronerne i kommenfrøene, læg dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 20 minutter. Skræl gulerødderne uden at skære dem i stykker. Rens forårsløgene. Bælg ærterne, blancher dem i kogende saltvand i 3 minutter, og hæld vandet fra. Kog honningen og 1 spsk. naturligt brygget sojasauce op på en pande, tilsæt gulerødderne, og lad dem simre i 10 minutter ved svag varme. Tilsæt forårsløgene og ærterne, rør rundt, og lad det hele simre videre i 10 minutter ved svag varme.
Tag lammekronerne ud af ovnen, og hæld skyen og resten af sojasaucen i en lille gryde og giv det et kort opkog. Tilsæt myntestilke og peber.
Anret lammekødet i skiver på tallerkener sammen med grøntsagerne, hæld saucen over, og drys med hel kommen. Serveres straks, mens det er varmt.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 lammekroner (uden ben)
- 1 spsk. stødt kommen
- 600 g gulerødder
- 8 forårsløg
- 100 g ærter
- 1 spsk. honning
- 3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 4 stilke mynte
- peber
- 1 spsk. hel kommen