Lammekoteletter glaseret med teriyaki
Søg
Filter
Lammekoteletter glaseret med teriyaki
Bookmark
540 af 542

Lammekoteletter glaseret med teriyaki

Lammekoteletter glaseret med teriyaki
Ernæringsfakta (pr. portion) 631 kJ / 150 kcal
Fedt: 6.3 g
Protein: 18.1 g
Kulhydrat: 5.4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Forberedelse

Afpuds kødet. Krydr med salt og peber. Varm olien op i en stegegryde, brun lammekødet med hvidløg og timian. Kom låget på stegegryden, sæt den i ovnen, og steg kødet færdigt, indtil det er rosa. Skær kødet i lammekoteletter.

Rengør panden. Tilsæt Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam og varm det op ved svag varme. Tilsæt lammekoteletterne, og glaser dem på begge sider. Anret med hvidløg, timian og edamamebønner.

Brugte produkter i denne opskrift

Ernæringsfakta (pr. portion) 631 kJ / 150 kcal
Fedt: 6.3 g
Protein: 18.1 g
Kulhydrat: 5.4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.