
540 af 542
Lammekoteletter glaseret med teriyaki

Ernæringsfakta (pr. portion)
631 kJ / 150 kcal
Fedt:
6.3 g
Protein:
18.1 g
Kulhydrat:
5.4 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g lammeryg
- Lidt salt
- Lidt peber
- 1 spsk planteolie
- 5 fed hvidløg
- 1 forårsløg
- 1 kvist timian
- 100 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam
- Nogle forkogte edamamebønner (sojabønner)
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Forberedelse
Afpuds kødet. Krydr med salt og peber. Varm olien op i en stegegryde, brun lammekødet med hvidløg og timian. Kom låget på stegegryden, sæt den i ovnen, og steg kødet færdigt, indtil det er rosa. Skær kødet i lammekoteletter.
Rengør panden. Tilsæt Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam og varm det op ved svag varme. Tilsæt lammekoteletterne, og glaser dem på begge sider. Anret med hvidløg, timian og edamamebønner.
Brugte produkter i denne opskrift
Ernæringsfakta (pr. portion)
631 kJ / 150 kcal
Fedt:
6.3 g
Protein:
18.1 g
Kulhydrat:
5.4 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g lammeryg
- Lidt salt
- Lidt peber
- 1 spsk planteolie
- 5 fed hvidløg
- 1 forårsløg
- 1 kvist timian
- 100 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam
- Nogle forkogte edamamebønner (sojabønner)
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.