Søg
Filter
Lammekoteletter glaseret med teriyaki
Bookmark
128 af 149

Lammekoteletter glaseret med teriyaki

Lammekoteletter glaseret med teriyaki
Ernæringsfakta (pr. portion) 631 kJ / 150 kcal
Fedt: 6.3 g
Protein: 18.1 g
Kulhydrat: 5.4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g lammeryg
  • Lidt salt
  • Lidt peber
  • 1 spsk planteolie
  • 5 fed hvidløg
  • 1 forårsløg
  • 1 kvist timian
  • 100 ml Kikkoman Teriyaki Glaze
  • 2 spsk, ristet og skrællet, hvid sesam
  • Nogle forkogte edamamebønner (sojabønner)

Forberedelse

Afpuds kødet. Krydr med salt og peber. Varm olien op i en stegegryde, brun lammekødet med hvidløg og timian. Kom låget på stegegryden, sæt den i ovnen, og steg kødet færdigt, indtil det er rosa. Skær kødet i lammekoteletter.

Rengør panden. Kom sesam på panden, og rist den let. Tilsæt Kikkoman Teriyaki Glaze, og varm det op ved svag varme. Tilsæt lammekoteletterne, og glaser dem på begge sider. Anret med hvidløg, timian og edamamebønner.

Brugte produkter i denne opskrift

Ernæringsfakta (pr. portion) 631 kJ / 150 kcal
Fedt: 6.3 g
Protein: 18.1 g
Kulhydrat: 5.4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g lammeryg
  • Lidt salt
  • Lidt peber
  • 1 spsk planteolie
  • 5 fed hvidløg
  • 1 forårsløg
  • 1 kvist timian
  • 100 ml Kikkoman Teriyaki Glaze
  • 2 spsk, ristet og skrællet, hvid sesam
  • Nogle forkogte edamamebønner (sojabønner)