
Laksetatar

Ingredienser for 4 portion(er)
- 150 g laksefilet i sashimi-kvalitet
- 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- ½ pære
- 2 skalotteløg
- 2-3 stilke koriander eller persille
- 50 g friskost
- 20 blinis
- 30 g keta-kaviar
- 2-3 stilke kørvel
Forberedelse
Skær laksefileten i tynde skiver, krydr den med naturligt brygget sojasauce, og stil den på køl i ca. 30 minutter. Hak pære, skalotteløg og koriander fint. Hak de sojakrydrede lakseskiver fint, og bland pære, skalotteløg og koriander i. Smør friskost på blinierne, og fordel laksetataren herpå. Pynt med keta-kaviar og kørvel. Dryp et par dråber naturligt brygget sojasauce på lige før servering.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 150 g laksefilet i sashimi-kvalitet
- 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- ½ pære
- 2 skalotteløg
- 2-3 stilke koriander eller persille
- 50 g friskost
- 20 blinis
- 30 g keta-kaviar
- 2-3 stilke kørvel