Søg
Filter
Laksetatar
Bookmark
78 af 527

Laksetatar

Laksetatar
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 536 kJ / 128 kcal
Fedt: 4.5 g
Protein: 6 g
Kulhydrat: 15.9 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 150 g laksefilet i sashimi-kvalitet
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • ½ pære
  • 2 skalotteløg
  • 2-3 stilke koriander eller persille
  • 50 g friskost
  • 20 blinis
  • 30 g keta-kaviar
  • 2-3 stilke kørvel

Forberedelse

Skær laksefileten i tynde skiver, krydr den med naturligt brygget sojasauce, og stil den på køl i ca. 30 minutter. Hak pære, skalotteløg og koriander fint. Hak de sojakrydrede lakseskiver fint, og bland pære, skalotteløg og koriander i. Smør friskost på blinierne, og fordel laksetataren herpå. Pynt med keta-kaviar og kørvel. Dryp et par dråber naturligt brygget sojasauce på lige før servering.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 536 kJ / 128 kcal
Fedt: 4.5 g
Protein: 6 g
Kulhydrat: 15.9 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 150 g laksefilet i sashimi-kvalitet
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • ½ pære
  • 2 skalotteløg
  • 2-3 stilke koriander eller persille
  • 50 g friskost
  • 20 blinis
  • 30 g keta-kaviar
  • 2-3 stilke kørvel