
19 af 153
Laksetatar med ponzu-ræddikedip

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1141 kJ / 273 kcal
Fedt:
16.6 g
Protein:
21.4 g
Kulhydrat:
8.1 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 200 g frisk laksefilet (renset og klar til brug)
- Salt
- 2 små fed hvidløg
- 2 tsk. olivenolie
- 80 g ræddike (eller kinaradise)
- 1/2 forårsløg
- 50 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- Chiliflager
Forberedelse
Dup laksen tør, og krydr den let med salt. Pil hvidløgsfeddene, skær dem i tynde skiver. og svits dem i 1 tsk. i meget varm olie, til de er sprøde. Skræl og skyl ræddiken, riv den på et fint rivejern, og bland med Ponzu Citrus Sojasauce. Skyl og rens forårsløget, og skær det i meget fine strimler.
Varm resten af olien godt op, og steg laksen i ca. 30 sekunder på hver side. Tag laksen af panden, lad den køle lidt af, og skær den i tynde skiver. Anret laksen på tallerkener, pynt med hvidløg, drys med chiliflager og forårsløg, og server ponzu-ræddikedippen til.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1141 kJ / 273 kcal
Fedt:
16.6 g
Protein:
21.4 g
Kulhydrat:
8.1 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 200 g frisk laksefilet (renset og klar til brug)
- Salt
- 2 små fed hvidløg
- 2 tsk. olivenolie
- 80 g ræddike (eller kinaradise)
- 1/2 forårsløg
- 50 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- Chiliflager