Søg
Filter
Laksetatar med ponzu-ræddikedip
Bookmark
19 af 153

Laksetatar med ponzu-ræddikedip

Laksetatar med ponzu-ræddikedip
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1141 kJ / 273 kcal
Fedt: 16.6 g
Protein: 21.4 g
Kulhydrat: 8.1 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 200 g frisk laksefilet (renset og klar til brug)
  • Salt
  • 2 små fed hvidløg
  • 2 tsk. olivenolie
  • 80 g ræddike (eller kinaradise)
  • 1/2 forårsløg
  • 50 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • Chiliflager

Forberedelse

Dup laksen tør, og krydr den let med salt. Pil hvidløgsfeddene, skær dem i tynde skiver. og svits dem i 1 tsk. i meget varm olie, til de er sprøde. Skræl og skyl ræddiken, riv den på et fint rivejern, og bland med Ponzu Citrus Sojasauce. Skyl og rens forårsløget, og skær det i meget fine strimler.

Varm resten af olien godt op, og steg laksen i ca. 30 sekunder på hver side. Tag laksen af panden, lad den køle lidt af, og skær den i tynde skiver. Anret laksen på tallerkener, pynt med hvidløg, drys med chiliflager og forårsløg, og server ponzu-ræddikedippen til.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1141 kJ / 273 kcal
Fedt: 16.6 g
Protein: 21.4 g
Kulhydrat: 8.1 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 200 g frisk laksefilet (renset og klar til brug)
  • Salt
  • 2 små fed hvidløg
  • 2 tsk. olivenolie
  • 80 g ræddike (eller kinaradise)
  • 1/2 forårsløg
  • 50 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • Chiliflager