Søg
Filter
Bookmark
278 af 335

Laks med spaghetti al cartoccio

Tilberedningstid: 30 min.
Brændværdi (pr. Portion): 2284 kJ / 546 kcal

Ingredienser for 4 portioner

  • 4 laksefileter uden skind (600 g)
  • 300 g spaghetti
  • 100 g cremefraiche
  • 25 ml
  • 200 g frosne ærter
  • 1 tsk. provencekrydderi
  • Reven skal af 1 citron

Forberedelse

Varm ovnen op til 200°C. Klip 4 stykker bagepapir à 30 x 45 cm til. Rør Kikkoman naturligt brygget sojasauce, cremefraiche, reven citronskal og halvdelen af urterne sammen i en lille skål. Bring en stor gryde med vand i kog, kom godt med salt i, og forkog spaghettien i 5 minutter – ikke længere, da den også skal bages i ovnen. Hæld spaghettien i et dørslag, og gem 100 ml af kogevandet. Rør spaghettien sammen med de 100 ml kogevand og cremefraicheblandingen på en stor pande.

Stivelsen i kogevandet får saucen til at hænge bedre fast i pastaen. Fordel spaghettien på de fire stykker bagepapir, anret laksen oven på pastaen, og drys med resten af urterne. Fold bagepapiret sammen om spaghettien og laksen, og luk kanterne godt, så dampen ikke kan sive ud (se evt. en video på YouTube om at tilberede fisk "en papillote"). Læg pakkerne i en bradepande, og sæt dem i ovnen i 12 minutter. Serveres straks – spaghetti-lakse-pakkerne åbnes ved bordet.

Ingredienser for 4 portioner

  • 4 laksefileter uden skind (600 g)
  • 300 g spaghetti
  • 100 g cremefraiche
  • 25 ml
  • 200 g frosne ærter
  • 1 tsk. provencekrydderi
  • Reven skal af 1 citron