
44 af 95
Laks med pesto
Laks krydret med aromatiske urter er en fisk, der er perfekt til grillning. Serveret med persille- og basilikumpesto får den endnu mere smag og saftighed.

Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1917 kJ / 458 kcal
Fedt:
33 g
Protein:
38 g
Kulhydrat:
1 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 400 g laksefilet
- 1 spsk. hakket persille
- 1 spsk. hakket basilikum
Pesto:
- 3 spsk. olivenolie (30 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- Et bundt basilikum (15 g blade)
- ½ bundt persille (10 g blade)
- 1 tsk. citronsaft
- 2 spsk. hakket purløg
Forberedelse
- Gnid den rengjorte fisk med de hakkede krydderurter.
- Grill den på begge sider på en varm pande.
- I løbet af denne tid blandes olivenolien med sojasaucen, citronsaften og krydderurterne.
- Servér fisken med pesto og brød.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1917 kJ / 458 kcal
Fedt:
33 g
Protein:
38 g
Kulhydrat:
1 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 400 g laksefilet
- 1 spsk. hakket persille
- 1 spsk. hakket basilikum
Pesto:
- 3 spsk. olivenolie (30 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- Et bundt basilikum (15 g blade)
- ½ bundt persille (10 g blade)
- 1 tsk. citronsaft
- 2 spsk. hakket purløg