Søg
Filter
Kyllingevinger med soja og honning
Bookmark
35 af 95

Kyllingevinger med soja og honning

Saftige og klæbrige barbecue-kyllingevinger med aroma fra honning og karamelliserede grøntsager. Så nemt og lækkert.

Kyllingevinger med soja og honning
Samlet tid 105 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Marineringstid: 60 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 6964 kJ / 1741 kcal
Fedt: 84 g
Protein: 131 g
Kulhydrat: 102 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 6 kyllingevinger
  • 4 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 125ml tør hvidvin 
  • 1 spsk. honning 
  • 3 spsk. olivenolie 
  • 1 spsk. citronsaft 
  • 1 spsk. citronskal 
  • ½ tsk. tørret rosmarin 
  • ½ tsk. tørret timian 
  • 2 fed knust hvidløg
  • Salt og peber efter smag og behag

Grøntsager, der skal grilles:

  • 2 gulerødder
  • 2 persillerødder eller pastinakker
  • 300 g nye kartofler 
  • 2 spsk. olivenolie 
  • 1 spsk. honning 
  • ½ tsk. tørret timian 
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce

Forberedelse

  1. Put kyllingevingerne i en skål. 
  2. I en anden skål gøres marinaden klar – bland vin, Kikkoman sojasauce, olivenolie, citronsaft, citronskal, honning, tørrede krydderier og hvidløg sammen, og smag til med salt og peber. 
  3. Pensl kyllingevingerne grundigt med marinaden og lad dem marinere i køleskabet. 
  4. I mellemtiden skrælles grøntsagerne. Dernæst skæres de i kvarte.
  5. Put grøntsagerne i en skål, og bland med Kikkoman sojasauce, honning, olivenolie og timian. Smag til med salt og peber. 
  6. Grill kyllingevingerne sammen med grøntsagerne på en forvarmet rist/plade ved medium varme. Kyllingevingerne steges ca. 10 minutter på hver side og grøntsagerne skal have 25-30 minutter per side på grillen. 
  7. Sørg for at vende det hele med jævne mellemrum.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 105 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Marineringstid: 60 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 6964 kJ / 1741 kcal
Fedt: 84 g
Protein: 131 g
Kulhydrat: 102 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 6 kyllingevinger
  • 4 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 125ml tør hvidvin 
  • 1 spsk. honning 
  • 3 spsk. olivenolie 
  • 1 spsk. citronsaft 
  • 1 spsk. citronskal 
  • ½ tsk. tørret rosmarin 
  • ½ tsk. tørret timian 
  • 2 fed knust hvidløg
  • Salt og peber efter smag og behag

Grøntsager, der skal grilles:

  • 2 gulerødder
  • 2 persillerødder eller pastinakker
  • 300 g nye kartofler 
  • 2 spsk. olivenolie 
  • 1 spsk. honning 
  • ½ tsk. tørret timian 
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce