Søg
Filter
Kyllingespyd
Bookmark
253 af 447

Kyllingespyd

Kyllingespyd
Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1574 kJ / 376 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

Tilbehør:

  • 1 spsk.
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 squash
  • 4 hvide løg
  • peber

Forberedelse

Skær kyllingebrystfileterne i skiver på langs. Sæt kødskiverne på spyd, og pensl dem med BBQ-sauce på begge sider. Lad kødet marinere i 10 minutter.

Bland sojasaucen og olien sammen i en skål.

Skær squashen i 1 cm tykke skiver på skrå. Pil løgene, men lad dem være hele. Pensl squashen og løgene med sojaolien.

Læg kyllingespyddene på grillen, og giv dem 5 minutter på hver side.

Læg rosmarinkvistene på grillen. Læg squashskiverne og løgene ovenpå, og lad dem grille i 2 minutter på begge sider.

Servering: Anret kyllingespyddene på tallerkener sammen med squashskiverne og løgene, og smag til med peber.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1574 kJ / 376 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

Tilbehør:

  • 1 spsk.
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 squash
  • 4 hvide løg
  • peber