
30 af 95
Kyllingespyd med ananas
Ananas er lækkert til en grillaften. Dens sødme og syrlige smag passer perfekt til mør kylling, mens teriyaki-glacen sørger for en smagseksplosion.
Teriyaki BBQ sauce med honning
Marinader, dressinger & dips
Hovedretter
Fjerkræ
BBQ
Sommer
Forberedelsestid < 20 min

Samlet tid
70 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Marineringstid:
30 min.
Madlavningstid
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
3372 kJ / 843 kcal
Fedt:
34 g
Protein:
74 g
Kulhydrat:
69 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 300 g kyllingebryst
Marinade:
- 1-2 tsk. Tabasco Jalapeno sauce
- 6 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- Bundt frisk mynte
Plus:
- 200 g frisk ananas
- 1 rødløg
- 1 spsk. limesaft
- 1 rød peberfrugt
- 1 lille squash
Forberedelse
- Skær kyllingen i store tern, og læg dem i en skål. Tilføj olivenolie, 6 spsk. Teriyaki BBQ-sauce med honning, hakket hvidløg, Tabasco sauce og hakket mynte. Sæt det til side, så det kan marinere godt igennem.
- Skær squashen i skiver, og skær peberfrugten op i store tern. Rødløget skæres i kvarte og ananassen skæres i store tern – omtrent samme størrelse som kyllingen.
- Læg træspyd i vand før de tages i brug.
- Kylling, grøntsager og frugt stikkes nu skiftevis på spyddene, så de ser farverige og indbydende ud.
- Grill spyddene på en forvarmet rist/plade ved medium varme i ca. 15 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
70 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Marineringstid:
30 min.
Madlavningstid
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
3372 kJ / 843 kcal
Fedt:
34 g
Protein:
74 g
Kulhydrat:
69 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 300 g kyllingebryst
Marinade:
- 1-2 tsk. Tabasco Jalapeno sauce
- 6 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- Bundt frisk mynte
Plus:
- 200 g frisk ananas
- 1 rødløg
- 1 spsk. limesaft
- 1 rød peberfrugt
- 1 lille squash