Kyllingespyd med ananas

Samlet tid 70 min.
20 min. Arbejdstid
30 min. Marineringstid
20 min. Tilberedningstid

Ananas er lækkert til en grillaften. Dens sødme og syrlige smag passer perfekt til mør kylling, mens teriyaki-glacen sørger for en smagseksplosion.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
kyllingebryst

Marinade:

1 ½ tsk.
Tabasco Jalapeno sauce
2 
fed hvidløg
2 spsk.
olivenolie
1 bundt
frisk mynte

Plus

200 g
frisk ananas
1 
rødløg
1 spsk.
limesaft
1 
rød peberfrugt
1 
lille squash
Næringsindhold: 3372 kJ  /  843 kcal
34 g Fedt
74 g Protein
69 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingen i store tern, og læg dem i en skål. Tilføj olivenolie, 6 spsk. Teriyaki BBQ-sauce med honning, hakket hvidløg, Tabasco sauce og hakket mynte. Sæt det til side, så det kan marinere godt igennem. 

Step 2

Skær squashen i skiver, og skær peberfrugten op i store tern. Rødløget skæres i kvarte og ananassen skæres i store tern – omtrent samme størrelse som kyllingen. 

Step 3

Læg træspyd i vand før de tages i brug. 

Step 4

Kylling, grøntsager og frugt stikkes nu skiftevis på spyddene, så de ser farverige og indbydende ud. 

Step 5

Grill spyddene på en forvarmet rist/plade ved medium varme i ca. 15 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum.

Opskrifts-ID: 1114

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kyllingen i store tern, og læg dem i en skål. Tilføj olivenolie, 6 spsk. Teriyaki BBQ-sauce med honning, hakket hvidløg, Tabasco sauce og hakket mynte. Sæt det til side, så det kan marinere godt igennem. 

Skær squashen i skiver, og skær peberfrugten op i store tern. Rødløget skæres i kvarte og ananassen skæres i store tern – omtrent samme størrelse som kyllingen. 

Læg træspyd i vand før de tages i brug. 

Kylling, grøntsager og frugt stikkes nu skiftevis på spyddene, så de ser farverige og indbydende ud. 

Grill spyddene på en forvarmet rist/plade ved medium varme i ca. 15 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.