
Kyllingelår med sesam

Ingredienser for 4 portion(er)
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 2 forårsløg
- 2 spsk. olivenolie
- 100 g basmatiris
- 1 knivspids stødt safran
- 2 kyllingelår
- 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 1 spsk. sesamfrø
- ½ bundt purløg
Forberedelse
Skyl peberfrugterne, skær stilken og kernerne ud, og skær peberfrugterne i ½ cm tykke skiver. Skræl forårsløgene, og snit dem i tynde skiver. Varm olien op på en pande, og svits forårsløgene i 2 minutter. Tilsæt peberfrugterne, rør det hele sammen, og lad det simre videre i 5 minutter. Tilsæt risen, og rør rundt i 1 minut. Hæld ¼ liter vand på, og lad det hele koge i 15 minutter ved lav varme. Tilsæt safran.
Fordel 2 spsk. Teriyaki sauce med ristet hvidløg på kyllingelårene, og læg dem på en pande. Steg dem i 3 minutter på hver side ved lav varme, pensl med resten af saucen, og lad kyllingelårene stege videre i yderligere 10 minutter. Vend dem af og til. Server kyllingelårene sammen med risblandingen drysset med sesamfrø og pyntet med purløg.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 2 forårsløg
- 2 spsk. olivenolie
- 100 g basmatiris
- 1 knivspids stødt safran
- 2 kyllingelår
- 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 1 spsk. sesamfrø
- ½ bundt purløg