Kyllinge-lollipops

Samlet tid 190 min.
20 min. Arbejdstid
120 min. Marineringstid
50 min. Tilberedningstid

Saftige kyllinge-lollipops i krydret marinade fra grill Kyllinge-lollipops fra grill med KIKKOMAN sojasauce. De rige aromaer i KIKKOMAN sojasaucen krydrer marinaden optimalt. Samtidig sikrer det den perfekte bruning af de saftige kyllinge-lollipops. De supersprøde kyllinge-lollipops vil begejstre dine gæster.

Ingredienser

4 Portioner
12 
kyllinge(under)lår
3 spsk.
Dijonsennep
1 tsk.
rapsolie
Salt og friskmalet Peber
1 bundt
forårsløg
3 spsk.
hvide sesamfrø
Næringsindhold: 1904 kJ  /  455 kcal
17 g Fedt
3 g Protein
2 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Fjern skindet fra kyllingelårene. Skær derefter gennem senerne på knoglen og tryk forsigtigt ned på kødet med tommel- og pegefinger, så man kan holde i benene på den blottede knogle som en lollipop.

Step 2

Bland sennep, olie og KIKKOMAN sojasauce og pensl kyllinge-lollipopsene med blandingen. Skal marinere flere timer eller natten over. 30 minutter før de grilles, drysses kyllinge-lollipopsene over med salt og peber.

Step 3

Grillen forberedes til den indirekte grillmetode og forvarmes til 180-200°C. Lollipopsene placeres i den indirekte zone og grilles i cirka 50 minutter.

Step 4

I mellemtiden vaskes og tørres forårsløgene og brunes kortvarigt hele over direkte varme.

Step 5

Kort før slutningen af kogetiden pensles lollipopsene igen med marinaden og drysses med sesamfrø. Lollipopsene grilles færdige og serveres med forårsløgene.

Opskrifts-ID: 960

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Fjern skindet fra kyllingelårene. Skær derefter gennem senerne på knoglen og tryk forsigtigt ned på kødet med tommel- og pegefinger, så man kan holde i benene på den blottede knogle som en lollipop.

Bland sennep, olie og KIKKOMAN sojasauce og pensl kyllinge-lollipopsene med blandingen. Skal marinere flere timer eller natten over. 30 minutter før de grilles, drysses kyllinge-lollipopsene over med salt og peber.

Grillen forberedes til den indirekte grillmetode og forvarmes til 180-200°C. Lollipopsene placeres i den indirekte zone og grilles i cirka 50 minutter.

I mellemtiden vaskes og tørres forårsløgene og brunes kortvarigt hele over direkte varme.

Kort før slutningen af kogetiden pensles lollipopsene igen med marinaden og drysses med sesamfrø. Lollipopsene grilles færdige og serveres med forårsløgene.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.