Krydret suppe med rejer og risnudler
Søg
Filter
Krydret suppe med rejer og risnudler
Bookmark
13 af 44

Krydret suppe med rejer og risnudler

Krydret suppe med rejer og risnudler
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1859 kJ / 444 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 750 ml bouillon
  • 3 skiver ingefær
  • 3 store fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 250 ml vand
  • Ca. 3 cm chili peberfrugter
  • 500 ml tomat passata
  • 10 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus sojasauce
  • 140 g kokosmælk (den faste del)

Desuden:

Forberedelse

  1. Pil rejerne, læg dem i en glasskål, tilsæt Ponzu og lad dem marinere i køleskabet i 20 minutter.
  2. Hak ingefær og hvidløg fint. Steg det hele i en gryde i olivenolie i ca. 1 minut. Tilsæt bouillon, vand, passata og Ponzu. Kog det hele i et par minutter.
  3. Tilsæt den skiveskårne chilipeber og kokosmælken. Steg det hele i et par minutter.
  4. I mellemtiden koges risen efter anvisningerne på pakken.
  5. Skær porren i skiver og steg den kort i 1 tsk. smør. Krydr retten med salt.
  6. Varm 1 tsk. smør og 1 spsk. olivenolie op på stegepande. Tilsæt 1 hakket fed hvidløg samt rejerne. Steg disse, indtil de bliver gyldenbrune på begge sider.
  7. Vi serverer suppen med risnudler, rejer og porre.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1859 kJ / 444 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 750 ml bouillon
  • 3 skiver ingefær
  • 3 store fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 250 ml vand
  • Ca. 3 cm chili peberfrugter
  • 500 ml tomat passata
  • 10 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus sojasauce
  • 140 g kokosmælk (den faste del)

Desuden: