Krydret panerede rejespyd med cremet edamame-dip

Samlet tid 30 min.
10 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Sprøde rejer i krydret panko-brødkrummer, spiddet på spyd og serveret med en cremet dip af edamame, koriander og cremefraiche. Skaldyr i Tex-Mex-himlen!

Ingredienser

2 Portioner
200 g
frosne edamame (alternativt frosne ærter)
salt
Nogle korianderblade
2 spsk.
cremefraiche
1 tsk.
limesaft
Frisk malet peber
1 
æg
 ½ tsk.
chiliflager
20 g
majsstivelse (ca. 2 spsk.)
30 g
mel (ca. 2-3 spsk.)
 ½ tsk.
bagepulver
12 
afskallede store/konge-rejer (alternativt: kammuslinger, laksefiletstykker)
2 spsk.
solsikkeolie
6 
laurbærblade
Også: små cocktailspyd af træ
Næringsindhold: 2438 kJ  /  583 kcal
28,9 g Fedt
26,9 g Protein
50,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Kog edamamen, afdryp den, lad den køle lidt af, og purér den med koriander, cremefraiche, limesaft og 3-4 tsk Kikkoman Sojasauce​​​​​​​ og smag til med peber. 

Step 2

Pisk ægget med chili og 2 tsk Kikkoman Sojasauce

Step 3

Bland majsstivelse, mel og bagepulver. Først vendes rejerne i mel- og bagepulverblandingen, derefter i ægget og til sidst i panko brødkrummerne og steges i den opvarmede olie til de er sprøde i ca. 5 minutter. 

Step 4

Sæt 2 rejer og 1 laurbærblad på hvert spyd og servér med edamame-dip.

Tip:

Du kan servere rejerne på citrongræs- eller rosmarinkviste i stedet for at bruge spyd.

Nachos er lækre som tilbehør.

Opskrifts-ID: 1057

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog edamamen, afdryp den, lad den køle lidt af, og purér den med koriander, cremefraiche, limesaft og 3-4 tsk Kikkoman Sojasauce​​​​​​​ og smag til med peber. 

Pisk ægget med chili og 2 tsk Kikkoman Sojasauce

Bland majsstivelse, mel og bagepulver. Først vendes rejerne i mel- og bagepulverblandingen, derefter i ægget og til sidst i panko brødkrummerne og steges i den opvarmede olie til de er sprøde i ca. 5 minutter. 

Sæt 2 rejer og 1 laurbærblad på hvert spyd og servér med edamame-dip.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.