Krydret panerede rejespyd med cremet edamame-dip
Søg
Filter
Krydret panerede rejespyd med cremet edamame-dip
Bookmark
10 af 45

Krydret panerede rejespyd med cremet edamame-dip

Sprøde rejer i krydret panko-brødkrummer, spiddet på spyd og serveret med en cremet dip af edamame, koriander og cremefraiche. Skaldyr i Tex-Mex-himlen!

Krydret panerede rejespyd med cremet edamame-dip
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2438 kJ / 583 kcal
Fedt: 28,9 g
Protein: 26,9 g
Kulhydrat: 50,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)

200 g frosne edamame (alternativt frosne ærter)
Salt
Nogle korianderblade
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. limesaft
5-6 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
Frisk malet peber
1 æg
½ tsk. chiliflager
20 g majsstivelse (ca. 2 spsk.)
30 g mel (ca. 2-3 spsk.)
½ tsk. bagepulver
12 rå, afskallede store/konge-rejer (alternativt: kammuslinger, laksefiletstykker)
ca. 50 g Kikkoman panko brødkrummer
ca. 2 spsk. solsikkeolie
6 laurbærblade
Også: små cocktailspyd af træ

 

Forberedelse

  1. Kog edamamen, afdryp den, lad den køle lidt af, og purér den med koriander, cremefraiche, limesaft og 3-4 tsk Kikkoman sojasauce og smag til med peber. 
  2. Pisk ægget med chili og 2 tsk sojasauce. 
  3. Bland majsstivelse, mel og bagepulver. Først vendes rejerne i mel- og bagepulverblandingen, derefter i ægget og til sidst i panko brødkrummerne og steges i den opvarmede olie til de er sprøde i ca. 5 minutter. 
  4. Sæt 2 rejer og 1 laurbærblad på hvert spyd og servér med edamame-dip.

Tips:

  • Du kan servere rejerne på citrongræs- eller rosmarinkviste i stedet for at bruge spyd.
  • Nachos er lækre som tilbehør.
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2438 kJ / 583 kcal
Fedt: 28,9 g
Protein: 26,9 g
Kulhydrat: 50,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)

200 g frosne edamame (alternativt frosne ærter)
Salt
Nogle korianderblade
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. limesaft
5-6 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
Frisk malet peber
1 æg
½ tsk. chiliflager
20 g majsstivelse (ca. 2 spsk.)
30 g mel (ca. 2-3 spsk.)
½ tsk. bagepulver
12 rå, afskallede store/konge-rejer (alternativt: kammuslinger, laksefiletstykker)
ca. 50 g Kikkoman panko brødkrummer
ca. 2 spsk. solsikkeolie
6 laurbærblade
Også: små cocktailspyd af træ