
34 af 95
Krydrede spareribs med æble og soja
Aromatiske og lækre spareribs er et must til enhver grillaften. Marinaden af sødt æble og soja med et pift at krydderi er perfekt til både svinekød og fjerkræ.

Samlet tid
140 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Marineringstid:
60 min.
Madlavningstid
60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
4388 kJ / 1097 kcal
Fedt:
46 g
Protein:
118 g
Kulhydrat:
55 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 1 kg spareribs
- 250ml Kikkoman sojasauce
- 125ml æblejuice
- 3 cm ingefær
- 3 fed hvidløg
- 1 stjerneanis
- 3 kardemomme kapsler
- 1 laurbærblad
- 3 allehåndebær
- 1 kanelstang
- 1 tsk. korianderfrø
- ½ tsk. spidskommenfrø
- 100g brun farin
Forberedelse
- Hæld både sojasauce og æblejuice i en stegepande. Tilføj krydderier og sukker, og bring det hele i kog. Tilføj derefter revet ingefær og hvidløg. Fjern panden fra blusset og lad blandingen køle af.
- Fjern membranerne fra kambenene på dine spareribs. Dæk kødet til med marinaden, og sæt det på køl i 1 time for at trække godt igennem.
- Forvarm din grill til medium varme, og steg alle spareribs i 10-15 minutter per side. Marinaden pensles løbende på under stegningen. Dernæst, pak alle spareribs ind i alufolie, og lad dem stege yderligere 30-40 minutter indtil de er møre.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
140 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Marineringstid:
60 min.
Madlavningstid
60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
4388 kJ / 1097 kcal
Fedt:
46 g
Protein:
118 g
Kulhydrat:
55 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 1 kg spareribs
- 250ml Kikkoman sojasauce
- 125ml æblejuice
- 3 cm ingefær
- 3 fed hvidløg
- 1 stjerneanis
- 3 kardemomme kapsler
- 1 laurbærblad
- 3 allehåndebær
- 1 kanelstang
- 1 tsk. korianderfrø
- ½ tsk. spidskommenfrø
- 100g brun farin