Søg
Filter
Krydrede spareribs med æble og soja
Bookmark
34 af 95

Krydrede spareribs med æble og soja

Aromatiske og lækre spareribs er et must til enhver grillaften. Marinaden af sødt æble og soja med et pift at krydderi er perfekt til både svinekød og fjerkræ.

Krydrede spareribs med æble og soja
Samlet tid 140 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Marineringstid: 60 min.
Madlavningstid 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 4388 kJ / 1097 kcal
Fedt: 46 g
Protein: 118 g
Kulhydrat: 55 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 1 kg spareribs 
  • 250ml Kikkoman sojasauce
  • 125ml æblejuice
  • 3 cm ingefær
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stjerneanis
  • 3 kardemomme kapsler
  • 1 laurbærblad
  • 3 allehåndebær
  • 1 kanelstang
  • 1 tsk. korianderfrø
  • ½ tsk. spidskommenfrø
  • 100g brun farin

Forberedelse

  1. Hæld både sojasauce og æblejuice i en stegepande. Tilføj krydderier og sukker, og bring det hele i kog. Tilføj derefter revet ingefær og hvidløg. Fjern panden fra blusset og lad blandingen køle af.  
  2. Fjern membranerne fra kambenene på dine spareribs. Dæk kødet til med marinaden, og sæt det på køl i 1 time for at trække godt igennem. 
  3. Forvarm din grill til medium varme, og steg alle spareribs i 10-15 minutter per side. Marinaden pensles løbende på under stegningen. Dernæst, pak alle spareribs ind i alufolie, og lad dem stege yderligere 30-40 minutter indtil de er møre.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 140 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Marineringstid: 60 min.
Madlavningstid 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 4388 kJ / 1097 kcal
Fedt: 46 g
Protein: 118 g
Kulhydrat: 55 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 1 kg spareribs 
  • 250ml Kikkoman sojasauce
  • 125ml æblejuice
  • 3 cm ingefær
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stjerneanis
  • 3 kardemomme kapsler
  • 1 laurbærblad
  • 3 allehåndebær
  • 1 kanelstang
  • 1 tsk. korianderfrø
  • ½ tsk. spidskommenfrø
  • 100g brun farin