
33 af 95
Krydrede, sojamarinerede bøffer
En sojasauce, rig på umami, og friske krydderurter udgør en lækker grill-marinade, der giver mørbradbøffer en unik aroma. Hvad enten du foretrækker en bøf, der er stegt rare eller well-done – denne opskrift giver dig et saftigt og mørt resultat.

Samlet tid
45 min.
Tilberedningstid:
5 min.
Marineringstid:
30 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
3384 kJ / 846 kcal
Fedt:
53 g
Protein:
86 g
Kulhydrat:
5 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 2 oksemørbradbøffer (150 g per styk)
- 60ml Kikkoman sojasauce
- 1 spsk. citronsaft
- 1 frisk rosmarin kvist
- 2 friske timian kviste
- ½ bundt persille
- 1 tsk. sennep
- 2 fed hvidløg
- Peber efter smag og behag
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk Tabasco sauce (optionalt)
Forberedelse
- Put alle ingredienserne til marinaden (alt undtaget bøfferne) i en skål, og bland det hele sammen med en stavblender.
- Hæld marinaden over kødet, og sæt det på køl i 30 minutter.
- Når de 30 minutter er gået fjernes den resterende marinade, og bøfferne grilles på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur i 2-5 minutter på hver side – alt efter smag og behag.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
45 min.
Tilberedningstid:
5 min.
Marineringstid:
30 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
3384 kJ / 846 kcal
Fedt:
53 g
Protein:
86 g
Kulhydrat:
5 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 2 oksemørbradbøffer (150 g per styk)
- 60ml Kikkoman sojasauce
- 1 spsk. citronsaft
- 1 frisk rosmarin kvist
- 2 friske timian kviste
- ½ bundt persille
- 1 tsk. sennep
- 2 fed hvidløg
- Peber efter smag og behag
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk Tabasco sauce (optionalt)