Søg
Filter
Krydrede jule-pindemadder
Bookmark
289 af 356

Krydrede jule-pindemadder

Tilberedningstid: 50 min.
Brændværdi (pr. Portion): 706 kJ / 169 kcal

Ingredienser for 4 portioner

Laksecreme:

Roastbeefcreme:

Æggecreme:

Forberedelse

  1. Skyl tomaterne, skær dem i ca. 0,5 cm tykke skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Rør eddiken, Wok saucen og olien sammen. Pensl tomaterne med marinaden, og bag dem i ca. 30 minutter i en forvarmet ovn ved 180 °C (gasovn: trin 3, varmluftsovn: 160 °C). Pensl med resten af marinaden ind imellem. Wok saucen giver tomaterne et mildt krydret pift og en smuk glans.
  2. Skær skorpen af toastbrødet. Skær den røgede laks i meget fine tern. Rør en creme af laks og friskost, og krydr med Wok sauce. Roastbeefcreme: Skær roastbeefen i fine strimler, og rør dem sammen med friskosten. Krydr med Wok sauce.
  3. Æggecreme: Pil de hårdkogte æg, mos æggeblommerne, og hak æggehviderne fint. Rør begge dele sammen med salatmayonnaisen, og smag til med Wok sauce. Skyl og rens rucolasalaten, og skær den i små stykker.
  4. Smør æggecreme på 8 skiver toastbrød, og fordel rucolasalaten og tomaterne ovenpå. Læg en skive toastbrød på hver sandwich, og tryk dem let. Fordel laksecremen på 4 af sandwichene og roastbeefcremen på de andre 4, og læg en skive toastbrød øverst på hver. Skær sandwichene i kvarte på skrå, og sæt dekorative træspyd i for at holde sammen på pindemadderne.

Tip: Pindemadderne bliver ekstra saftige og krydrede, hvis du drypper toastbrødet med et par dråber Wok sauce, før du smører fyldet på.

Ingredienser for 4 portioner

Laksecreme:

Roastbeefcreme:

Æggecreme: