Klassiske Fukuoka ramen

Samlet tid 20 min.
20 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
300 g
ramen-nudler
80 g
hel spinat
2 
æg
180 g
bambusskud (fra dåse)
2 
forårsløg
4 g
nori-tangplader
20 g
ingefær
2 tsk.
sesamfrø
100 g
færdig tilberedt svinesteg
100 g
færdig tilberedt kyllingebryst
18 ml
fiskesauce
1 liter
dashibouillon (eller klar bouillon)
peber
Næringsindhold: 2410 kJ  /  576 kcal
10 g Fedt
19 g Protein
89 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Kog nudlerne al dente, og brus dem over med koldt vand. Kog spinaten i 1 sekund, og køl den straks af i iskoldt vand. Prik æggene, og kog dem 6 minutter i kogende vand, til de er smilende. Hæld kogevandet fra, og køl æggene af i koldt vand. 

Step 2

Hæld vandet fra bambusskuddene. Snit forårsløgene og tangpladerne i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i 4 tynde skiver (en til hver tallerken) Rist sesamfrøene gyldne på en pande under omrøring. Skær svinestegen og kyllingebrystet i skiver. 

Step 3

Varm 4 suppeskåle op, og kom 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce og 1 tsk. fiskesauce i hver af de forvarmede skåle. Fordel fyldet i skålene, og fyld op med kogende varm bouillon. Pil æggene, skær dem i halve, og server et halvt æg til hver portion. Krydr evt. med peber. 

Opskrifts-ID: 238

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog nudlerne al dente, og brus dem over med koldt vand. Kog spinaten i 1 sekund, og køl den straks af i iskoldt vand. Prik æggene, og kog dem 6 minutter i kogende vand, til de er smilende. Hæld kogevandet fra, og køl æggene af i koldt vand. 

Hæld vandet fra bambusskuddene. Snit forårsløgene og tangpladerne i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i 4 tynde skiver (en til hver tallerken) Rist sesamfrøene gyldne på en pande under omrøring. Skær svinestegen og kyllingebrystet i skiver. 

Varm 4 suppeskåle op, og kom 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce og 1 tsk. fiskesauce i hver af de forvarmede skåle. Fordel fyldet i skålene, og fyld op med kogende varm bouillon. Pil æggene, skær dem i halve, og server et halvt æg til hver portion. Krydr evt. med peber. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.