Søg
Filter
Klassiske Fukuoka ramen
Bookmark
285 af 447

Klassiske Fukuoka ramen

Klassiske Fukuoka ramen
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2410 kJ / 576 kcal
Fedt: 10 g
Protein: 19 g
Kulhydrat: 89 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g ramen-nudler 
  • 80 g hel spinat 
  • 2 æg 
  • 180 g bambusskud (fra dåse)
  • 2 forårsløg 
  • 4 g nori-tangplader
  • 20 g ingefær
  • 2 tsk. sesamfrø
  • 100 g færdig tilberedt svinesteg
  • 100 g færdig tilberedt kyllingebryst
  • 60 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 18 ml fiskesauce
  • 1 liter dashibouillon (eller klar bouillon) 
  • peber 

Forberedelse

Kog nudlerne al dente, og brus dem over med koldt vand. Kog spinaten i 1 sekund, og køl den straks af i iskoldt vand. Prik æggene, og kog dem 6 minutter i kogende vand, til de er smilende. Hæld kogevandet fra, og køl æggene af i koldt vand. 

Hæld vandet fra bambusskuddene. Snit forårsløgene og tangpladerne i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i 4 tynde skiver (en til hver tallerken) Rist sesamfrøene gyldne på en pande under omrøring. Skær svinestegen og kyllingebrystet i skiver. 

Varm 4 suppeskåle op, og kom 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce og 1 tsk. fiskesauce i hver af de forvarmede skåle. Fordel fyldet i skålene, og fyld op med kogende varm bouillon. Pil æggene, skær dem i halve, og server et halvt æg til hver portion. Krydr evt. med peber. 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2410 kJ / 576 kcal
Fedt: 10 g
Protein: 19 g
Kulhydrat: 89 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g ramen-nudler 
  • 80 g hel spinat 
  • 2 æg 
  • 180 g bambusskud (fra dåse)
  • 2 forårsløg 
  • 4 g nori-tangplader
  • 20 g ingefær
  • 2 tsk. sesamfrø
  • 100 g færdig tilberedt svinesteg
  • 100 g færdig tilberedt kyllingebryst
  • 60 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 18 ml fiskesauce
  • 1 liter dashibouillon (eller klar bouillon) 
  • peber