Kimchi-radise

Samlet tid 90 min.
15 min. Arbejdstid
75 min. Marineringstid

Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-radise.

Ingredienser

2 Portioner
 ½ 
kinaradise
0,66 tsk.
salt
1 spsk.
malet sesamfrø
1 spsk.
sukker
Næringsindhold: 393 kJ  /  94 kcal
2,6 g Fedt
3,1 g Protein
11,5 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl og skræl radisen og skær den i 2 cm terninger. 

Step 2

Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 1 time. 

Step 3

Skyl radisen for at fjerne saltet, og pres den godt ud. 

Step 4

Bland radisen med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, knuste sesamfrø og sukker (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Server kimchi-radisen.

Step 5

Marineret kimchi-radise kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.

Opskrifts-ID: 1020

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl og skræl radisen og skær den i 2 cm terninger. 

Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 1 time. 

Skyl radisen for at fjerne saltet, og pres den godt ud. 

Bland radisen med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, knuste sesamfrø og sukker (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Server kimchi-radisen.

Marineret kimchi-radise kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.