Kimchi-radise
Søg
Filter
Kimchi-radise
Bookmark
8 af 244

Kimchi-radise

Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-radise.

Kimchi-radise
Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Marineringstid: 75 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 393 kJ / 94 kcal
Fedt: 2,6 g
Protein: 3,1 g
Kulhydrat: 11,5 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Forberedelse

1. Skyl og skræl radisen og skær den i 2 cm terninger. 

2. Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 1 time. 

3. Skyl radisen for at fjerne saltet, og pres den godt ud. 

4. Bland radisen med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, knuste sesamfrø og sukker (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Server kimchi-radisen.

5. Marineret kimchi-radise kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.

 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Marineringstid: 75 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 393 kJ / 94 kcal
Fedt: 2,6 g
Protein: 3,1 g
Kulhydrat: 11,5 g

Ingredienser for 2 portion(er)