Søg
Filter
Kimchi pandekager
Bookmark
23 af 45

Kimchi pandekager

Metode og ingredienser til fremstilling af ekstraordinære kimchi pandekager.

Kimchi pandekager
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1696 kJ / 386 kcal
Fedt: 19,4 g
Protein: 15,6 g
Kulhydrat: 38,4 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Til pandekagedejen:

Til saucen:

Forberedelse

1. Til pandekagedejen vaskes kinakålen, det tørres og hakkes groft. Løget skrælles og skæres i tynde skiver. Skær rejerne i halve eller tredjedele alt afhængigt af deres størrelse.

2. Kom hvedemel og kartoffelstivelse i en skål, tilsæt gradvist ca. 90 ml vand, og pisk til en jævn masse, så der ikke dannes klumper. 

3. Tilsæt Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, og rør rundt for at blande det sammen. Tilsæt de resterende ingredienser (undtagen sesamolien) til pandekagedejen, og rør det hele sammen. 

4. Hæld sesamolien i en stegepande ved høj varme og steg pandekagerne. Steg først den ene side, indtil den er sprød, vend den derefter og steg den anden side på samme måde. 

5. Dryp til sidst med lidt sesamolie, og steg dem, indtil de er sprøde. Pynt evt. med nogle forårsløgsringe.

6. Til saucen blandes alle ingredienserne og serveres sammen med pandekagerne. 

 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1696 kJ / 386 kcal
Fedt: 19,4 g
Protein: 15,6 g
Kulhydrat: 38,4 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Til pandekagedejen:

Til saucen: