Søg
Filter
Kimchi-kål
Bookmark
7 af 244

Kimchi-kål

Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-kål.

Kimchi-kål
Samlet tid 620 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Marineringstid: 600 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 214 kJ / 51 kcal
Fedt: 0,3 g
Protein: 3,4 g
Kulhydrat: 2,5 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Forberedelse

1. Skyl kinakålen og skær den i mundrette stykker. 

2. Kom kinakålen i en skål og drys med salt.  

3. Dæk skålen til og læg noget tungt over der presser kålen ned, og sæt den i køleskabet i 2-3 timer.

4. Pres kinakålen godt sammen.

5. Bland kinakålen med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi (eller læg den i en frysepose), lad den marinere natten over i køleskabet og server den. 

6. Marineret kimchi-kål kan opbevares i køleskabet i ca. 1 uge til 10 dage.

 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 620 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Marineringstid: 600 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 214 kJ / 51 kcal
Fedt: 0,3 g
Protein: 3,4 g
Kulhydrat: 2,5 g

Ingredienser for 2 portion(er)