
Kimchi-kål
Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-kål.

Ingredienser for 2 portion(er)
- ½ kinakål (ca. 500 g)
- 1 tsk. salt
- 5 spsk Kikkoman krydret chilisauce til kimchi
Forberedelse
1. Skyl kinakålen og skær den i mundrette stykker.
2. Kom kinakålen i en skål og drys med salt.
3. Dæk skålen til og læg noget tungt over der presser kålen ned, og sæt den i køleskabet i 2-3 timer.
4. Pres kinakålen godt sammen.
5. Bland kinakålen med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi (eller læg den i en frysepose), lad den marinere natten over i køleskabet og server den.
6. Marineret kimchi-kål kan opbevares i køleskabet i ca. 1 uge til 10 dage.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 2 portion(er)
- ½ kinakål (ca. 500 g)
- 1 tsk. salt
- 5 spsk Kikkoman krydret chilisauce til kimchi