Kimchi gryderet med sojamælk

Samlet tid 25 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Ingredienser

2 Portioner
70 g
svinebryst i tynde skiver (eller minutbøffer)
60 g
kinakål (ca. 3 blade)
1 
pak choi
100 g
svampe (f.eks. shimeji/shiitake eller champignoner)
 ½ stk.
tofu
200 ml
vand
100 ml
japansk sake (eller 100 ml vand, hvis du ikke lige har noget sake)
2 spsk.
sojamælk (uden sukker)
2 tsk.
Gochujang (rød chilipasta) (eller 2 spsk Miso-pasta)
1 
forårsløg
Næringsindhold: 1355 kJ  /  324 kcal
17,6 g Fedt
22 g Protein
6,6 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær svinekødet i små stykker. 

Step 2

Skyl kinakålen, skær den nederste del af bladene i ca. 2 cm brede strimler og den øverste del i ca. 4-5 cm brede strimler. 

Step 3

Skyl pak choien, skær de nederste dele i 4 lige store stykker og de øverste stykker i en længde på ca. 5 cm.

Step 4

Tilbered champignonerne. 

Step 5

Skær tofuen i 3-4 cm tern.

Step 6

Varm en pande op, tilsæt sesamolie (eller vegetabilsk olie), og steg svinekødet i den. Når svinekødet skifter farve, tilsættes kinakål, pak choi og svampe, og disse steges nu. 

Step 7

Hæld 200 ml vand, sake og Kikkoman Kimchi Chilisauce ved og lad det koge videre.

Step 8

Tilsæt tofuen, og varm den op ved middelvarme. Tilsæt sojamælken og Gochujangen (eller misoen), men bring det ikke i kog. 

Step 9

Skær forårsløget i ringe, skyl, tilsæt og server.

Tip:

Serveres med udon- eller ramen-nudler afhængig af smag

Opskrifts-ID: 1022

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær svinekødet i små stykker. 

Skyl kinakålen, skær den nederste del af bladene i ca. 2 cm brede strimler og den øverste del i ca. 4-5 cm brede strimler. 

Skyl pak choien, skær de nederste dele i 4 lige store stykker og de øverste stykker i en længde på ca. 5 cm.

Tilbered champignonerne. 

Skær tofuen i 3-4 cm tern.

Varm en pande op, tilsæt sesamolie (eller vegetabilsk olie), og steg svinekødet i den. Når svinekødet skifter farve, tilsættes kinakål, pak choi og svampe, og disse steges nu. 

Hæld 200 ml vand, sake og Kikkoman Kimchi Chilisauce ved og lad det koge videre.

Tilsæt tofuen, og varm den op ved middelvarme. Tilsæt sojamælken og Gochujangen (eller misoen), men bring det ikke i kog. 

Skær forårsløget i ringe, skyl, tilsæt og server.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07
08
09

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.