Søg
Filter
Kimchi-agurk
Bookmark
9 af 244

Kimchi-agurk

Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-agurk.

Kimchi-agurk
Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Marineringstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 158 kJ / 38 kcal
Fedt: 1,3 g
Protein: 1,4 g
Kulhydrat: 4,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Forberedelse

1. Skyl agurken og skær den i små stykker. 

2. Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 10 minutter. 

3. Skyl agurken for at fjerne saltet, og pres den godt ud. 

4. Bland agurkestykkerne med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, sukkeret og sesamfrøene (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Dryp evt. med lidt sesamolie eller olivenolie, og server kimchi-agurken. 

5. Marineret kimchi-agurk kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.

 

 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Marineringstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 158 kJ / 38 kcal
Fedt: 1,3 g
Protein: 1,4 g
Kulhydrat: 4,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)