Kimchi-agurk

Samlet tid 40 min.
15 min. Arbejdstid
25 min. Marineringstid

Ingredienser

2 Portioner
1 
agurk (ca. 150 g)
 ¼ tsk.
salt
1 tsk.
sukker
1 tsk.
malet sesamfrø

Eventuelt

eller olivenolie
Næringsindhold: 158 kJ  /  38 kcal
1,3 g Fedt
1,4 g Protein
4,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl agurken og skær den i små stykker.

Step 2

Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 10 minutter. 

Step 3

Skyl agurken for at fjerne saltet, og pres den godt ud. 

Step 4

Bland agurkestykkerne med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, sukkeret og sesamfrøene (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Dryp evt. med lidt sesamolie eller olivenolie, og server kimchi-agurken.

Step 5

Marineret kimchi-agurk kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.

Opskrifts-ID: 1021

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl agurken og skær den i små stykker.

Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 10 minutter. 

Skyl agurken for at fjerne saltet, og pres den godt ud. 

Bland agurkestykkerne med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, sukkeret og sesamfrøene (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Dryp evt. med lidt sesamolie eller olivenolie, og server kimchi-agurken.

Marineret kimchi-agurk kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.