Søg
Filter
Kikkoman karamelmuffins
Bookmark
21 af 160

Kikkoman karamelmuffins

Kikkoman karamelmuffins
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1186 kJ / 283 kcal

Ingredienser for 12 portion(er)

  • 100 g karamelbolsjer
  • 275 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. natron
  • 120 g sukker
  • 100 g blødt smør
  • 2 æg
  • 200 g yoghurt naturel
  • 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • hhv. 50 g hvid og mørk chokolade 

Forberedelse

Hak bolsjerne groft. Bland mel, bagepulver, natron og sukker sammen. Rør smør og æg sammen, og rør yoghurten og sojasaucen i. Bland det hele sammen med melblandingen og bolsjerne. Sæt papirforme i en muffinform med 12 huller, fordel dejen i formene, og bag i ca. 20-25 minutter ved 180 °C (gasovn: trin 3, varmluftsovn: 160 °C), til kagerne er flot gyldne. Lad dem køle af på en rist.

Smelt den hvide og den mørke chokolade hver for sig, og pynt kagerne med lette striber. Lad chokoladen stivne let, før de serveres. 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1186 kJ / 283 kcal

Ingredienser for 12 portion(er)

  • 100 g karamelbolsjer
  • 275 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. natron
  • 120 g sukker
  • 100 g blødt smør
  • 2 æg
  • 200 g yoghurt naturel
  • 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • hhv. 50 g hvid og mørk chokolade