
Kikkoman karamelmuffins

Ingredienser for 12 portion(er)
- 100 g karamelbolsjer
- 275 g mel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. natron
- 120 g sukker
- 100 g blødt smør
- 2 æg
- 200 g yoghurt naturel
- 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- hhv. 50 g hvid og mørk chokolade
Forberedelse
Hak bolsjerne groft. Bland mel, bagepulver, natron og sukker sammen. Rør smør og æg sammen, og rør yoghurten og sojasaucen i. Bland det hele sammen med melblandingen og bolsjerne. Sæt papirforme i en muffinform med 12 huller, fordel dejen i formene, og bag i ca. 20-25 minutter ved 180 °C (gasovn: trin 3, varmluftsovn: 160 °C), til kagerne er flot gyldne. Lad dem køle af på en rist.
Smelt den hvide og den mørke chokolade hver for sig, og pynt kagerne med lette striber. Lad chokoladen stivne let, før de serveres.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 12 portion(er)
- 100 g karamelbolsjer
- 275 g mel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. natron
- 120 g sukker
- 100 g blødt smør
- 2 æg
- 200 g yoghurt naturel
- 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- hhv. 50 g hvid og mørk chokolade